2 Kus Priečinok Úložiska Súborov Taška Konferencie Office Súbor Informácií, Skladovanie Taška Taška Školského Úradu, Tlačoviny A4 Kože

0 Hodnotenia
€15.22 €23.79

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

2 Kus Priečinok Úložiska Súborov Taška Konferencie Office Súbor Informácií, Skladovanie Taška Taška Školského Úradu, Tlačoviny A4 Kože

[Business Office] pokoj a elegantný vzhľad vyzerá elegantne a profesionálne, a môže byť dobre integrované do kancelárie a životné prostredie.A4 veľkosť, vhodný pre obchodné kancelárie, firemné stretnutia, atď.

[Mäkké Kožené] mäkké kožené môžu byť ohnuté, a mäkkej kože môže byť pokrčené, bez deformácie.Povrch tohto kožené obálky súbor, priečinok je vyrobené z PU kože, ktorý je vodeodolný a ľahko drží v ruke, alebo batoh.

[Veľkú Kapacitu] Veľkú kapacitu a riadne nakladanie.Ľahko načítať denné potreby na splnenie rôznych potrieb.Veľkú kapacitu, môže držať asi 60 hárky papiera A4, väčšia kapacita a odolnejšie.

[Módny Dizajn] pragmatické voľbou pre väčšinu svojho života potrebuje.Svetlé obálky folders štýlový dizajn a sú skvelým doplnkom vašej kancelárie alebo domova.

[Život Asistent] Projekt dokumentov, dokladov, faktúr, cestovných pasov, kupóny, lístky, doklady a iné života asistentov.Je vhodný aj pre ochranné prípadov prenosných inteligentných zariadení, ako sú tablety, atď.

Farba:Brown & Black

Materiál:PU koža

Veľkosť:24.7x33x1cm

Obsah Balenia:

2 * kožené zložky taška

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p101836

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…