nedostatok Dreva Mobile Printer Stand so Zásuvkami pre A4/Letter/Legal Veľkosť Súboru Priečinkov

0 Hodnotenia
€760.24 €1 086.06

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Informácie o produkte

Tento mobilný súbor kabinetu možno použiť ako stojan tlačiarne, skrinka na odkladanie vecí, udržiavajte tlačiareň, skener, súbory a iné dodávky skladovanie organizované.Hodí sa pre pracovňa, obývacia izba, spálňa, pracovňa, atď.Vlastnosti:- One Otvorené Úložné Police.- Jeden Textílie Zásuvky, môžete ho použiť alebo preložte ho ak nie je pomocou.- Jedno veľké drevené posuvné zásuvky pre zavesenie A4/Letter alebo Legal veľkosť súboru priečinkov.- 6 plastové kliny, závit na zadnej strane, aby sa zabezpečila stabilita.- 4 skryté otočné kolesá, 2 z nich sú uzamykateľné.- Na okraj ochrana na hornom zabraňuje dodávky z pádu.

S otvorenou policou pre klipy a zošívačku, textílie, zásuvky pre zápisníky, a hlboké drevené posuvné zásuvky pre A4/Letter alebo Legal závesné zložky súborov, všetko, čo nájde svoje miesto v tejto súbor kabinetu.Ešte viac, tam je vrchný povrch tlačiarne, skenera alebo krásne rastlín.

Rolling na Štyroch Kolesách, Tlačiareň Stojan Môže Byť Presunutá A Upravené V Polohe Voľne.Postavený-V Brzdy Na Prednej Strane Dve Kolieska, Aby Ho Na Mieste A Pridať Stability.

Multifunkčné registračnej Skrini: Tento koľajových súbor skriňa s otvoreným úložným priestorom a 2 zásuvky môže byť tiež použitý ako tlačiareň, stojan alebo skrinka na odkladanie vecí.

Jednoduchý, ale štýlový multi-farebný dizajn robí to dobre zapadajú, ale aj vyniknúť v kancelárii, obývacia izba, spálňa, pracovňa, atď.

Zostaviť Jednoduché: vieme, že montáž nábytku nie je populárna zábava, a to je dôvod, prečo táto skrinka na odkladanie vecí prichádza s jednoduchý, ilustrované pokyny a číslovaných častí, ktoré vám pomôžu nastaviť ho, rýchlo a jednoducho

sku: p131516

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…