Získajte Beach-Ready s Štýlový Vytlačené Beach Šortky pre Váš Tréning Rutinné

0 Hodnotenia
€82.30 €274.32

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Vysoko-kvalitný materiál : Tento pánske letné vonkajšie pláži rýchle sušenie plávanie šachty sú vyrobené z vysoko kvalitných polyesterových a spandex zmiešaný materiál, ktorý má vodotesný a rýchle sušenie vlastnosti, udržať vás suché a pohodlné zároveň plávanie a surfovanie na vode.

Líniové dizajn : Tento plávanie šachty sú vybavené pohodlným fólie, ktorá poskytuje extra podporu a ochranu, umožňuje pohybovať bez obáv bielizeň radenie alebo expozície.

Voľné dizajn : Tento plávanie šachty prijať voľné dizajn, pohodlné a plynulý, čo vám umožní prezentovať svoj športový štýl počas cvičenia.

Vhodné pre surfovanie: Tento plávanie šachty sú vhodné na surfovanie, plávanie, a plážových aktivít, s dobrou adaptabilita a flexibilita, čo vám umožní vychutnať zábavu outdoorové športy.

Módny štýl : Tento pánske letné vonkajšie pláži rýchle sušenie plavky majú jednoduchý a moderný dizajn, vhodné na rôzne príležitosti, nie len vaše cvičenie potreby, ale tiež predstaví svoj módny vkus.

Stručne povedané, tento pánske letné vonkajšie pláži rýchle sušenie plávanie šachty sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov s vodotesnou a rýchle sušenie vlastnosti, vybavené pohodlným vložkou, ktorým sa prijíma voľné dizajn, vhodný na surfovanie, plávanie, a plážových aktivít, s jednoduchým a elegantným štýle, čo vám umožní vychutnať zábavu outdoorové športy.

sku: p139371

Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie MUŽI
Funkcia Rýchle Suché
CN Guangdong
Fit Hodí verný veľkosť, vziať svoju normálnu veľkosť
Názov Značky SAOOOP
Materiál Polyester
Oddelenie Meno MUŽI

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…