Mačka Prútik Hračka Dual Head Pevné Pierko Cat Hračka Prísavky Základne Interaktívne Mačiatko Hračky Mačiatko Šteklenie Artefakt S Pevnými Klip

1 Hodnotenia
€1.63 €4.08

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Interaktívne Hračky: Mačka Teaser Palička je zábavná stĺpci interaktívne hračky a dobrý nástroj na posilnenie mačiatko interakcie pozitívne a vybudovať dobrú pet životný štýl.

Prísavky: Mačka Teaser Hračka môže byť pevne na podlahu alebo na stenu, a vaša mačka bude hrať s ním.Môžete odpojiť stick od základne, podržte ho a hrať sa s mačka.

Skladacie Dizajn: Mačka Pierko Prútik prijme ohybný prút, čo je výhodné pre vás, ukladať a používať.Ak vaše zvieratko nechce hrať sa s ním, to možno zložiť a skladovať.

Široký Rozsah Použitia: Mačka Teaser Palička je vhodný nielen pre mačky, ale aj pre šteniatka, králiky, weasels, groundhogs, atď.To udrží vaše zvieratko radi exteriéri, alebo v interiéri.

Jedinečný Darček: Ak potrebujete darček k narodeninám pre vášho domáceho maznáčika mačka, Mačka Stick Hračka je ideálna voľba, a warmhearted a jedinečný dar, že všetky milovník zvierat bude milovať.

Funkcie:

Veľkosť produktu: 93*7 cm/36.6*2.8

Hmotnosť výrobku: 71g

Poznámky:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, atď., tam môže byť mierne farebné rozdiely na obrázkoch niektorých výrobkov, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Vzhľadom na rôzne manuálne merania, nechajte mierne veľkosť rozdiel.

Balenie Zoznam:

1*Mačka Teaser Palička

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Interaktívne Hry, Hračky: Táto Mačka Teaser Prútik môže byť používaný ako hračka pre vzdelávanie mačky.Hrať interaktívne hry medzi vlastníkmi a mačiatka pomáha pet mačky " telesné a duševné zdravie.

2.Prísavky: Mačka Teaser Hračka môže byť pevne na podlahu alebo na stenu, a vaša mačka bude hrať s ním.Môžete odpojiť stick od základne, podržte ho a hrať sa s mačka.

3.Ohybné Pet Hračky: Mačka Pierko Prútik, aby vaša mačka zábavu vonku.Používa ohybný prút, čo je výhodné pre vás na uloženie a použitie, a na jar rám nebude zlomená ľahko.

4.Široko Používané: Mačka Teaser Palička je vhodný pre mnoho druhov mačiatka, je vhodný aj pre šteňatá, králiky, weasels, groundhogs, atď., prináša viac dobré časy na vaše mačací priateľmi.

5.Prázdninový Darček: Ak sa vám páči táto Mačka Stick Hračka, zdieľať lásku s vašou milovníkov mačiek, mačiek je mama, sestra, spolupracovníkom, alebo priateľom, a nech sa vaša mačka hrať šťastne.

sku: p253253

Druh mačky
Hračky Typ Tunely
Pôvod Kontinentálna Čína
Je To Inteligentné Zariadenie No
Materiál Nylon

Zákazníci Q & A

avatar

veľmi dobre zabalený

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…