Nádherné (Trik a Online Návod) Magické Triky, Plávajúce Okuliare Magia Príslušenstvo Fáze Ilúzie elementary meditation Rekvizity Zábava

1 Hodnotenia
€32.91 €40.13

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nádherné (Trik a Online Návod)

Predstavte si, pôžičky na akýkoľvek druh vína alebo pitnej sklo (prázdny alebo nie) a pokrýva ho s látkou obrúsok alebo vypožičané jedlo uterák, a sklo sa začína vznášať sa v neuveriteľne čarovný spôsob, ako...Potom si predstavte, keď je plávajúca svojho diváka je schopný udržať obrúsok spolu s vami ako magicky pozemky na diváka ruku a tkaniny je odstránený na záver vystúpenia.

Ak by ste mohli urobiť v takmer každom reálnom svete situáciu, že by bolo naozaj neuveriteľné, nebolo by to?V skutočnosti, to by bolo Nádherné.Výsledkom je neuveriteľné.V mnohých ohľadoch je to ako uvedenie všetkých silu Plávajúce Tabuľky do vrecka, pre nepripravených výkon!

Nádherné bol v tajnom vývoji niekoľko rokov.Tri predchádzajúce verzie boli takmer dosť dobrý, ale po 3 rokoch vývoja na tejto 4. generácia modelu, Dirk Losander krakovaný konečné kód pre bodné a unhooking sklo (s najjednoduchší spôsob) použitím úplne iný proces zo všetkých mojich predchádzajúcich pokusoch.

Výsledkom je neuveriteľné.V mnohých ohľadoch je to ako uvedenie všetkých silu Plávajúce Tabuľky do vrecka, pre nepripravených výkon!

sku: p292968

Názov Značky Magic.Továreň
Druh Pestrá Prop
Je Návod Súčasťou Áno
CN Zhejiang
Výkon Formulár Close-up Magic
Materiál Kov
Funkcie Učiť sa, Ľahké Robiť, Začiatočník, Profesionálne, Mágovia, ulica, Etapa
Upozornenie neobsahuje sklo
Pohlavie Unisex
Odporúčame Veku 12+y, 14+y
Veľkosť One Size
Číslo Modelu Skladacie Poháre Na Víno
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

avatar

To je vybavený šatku, ale funguje s akýmkoľvek. Tento trik je geniálny, to trvá trochu praxe, aby bolo hladké.

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…