Klimatizácia uhlím pre Filter Cleaner Nahradenie Oddeľovač Únik Vody Čistička Predfilter Prachu 100 X 100 X 03cm

0 Hodnotenia
€7.21 €16.39

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Vzduchový Filter Tkanina je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, ktoré môžu zachytiť malých častíc a zníženie prachu vo vašom domove.Je vhodný na čistenie a ochranu ovzdušia domov, miesto podnikania, kancelárie, sklady a zdravotníckych zariadení.

Špecifikácia:

Materiál: tkanina

Veľkosť: o 100*100*0.3 cm/ 39.4*39.4*0.12 v

Farba: Biela

Balenie Zoznam:

1pcs*Aktivovaný Uhlík Vodný Filter

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Zachytiť Malé Častice: Naše vzduchový Filter Tkanina je vyrobená z vysoko kvalitnej tkaniny, ktoré môžu zachytiť malých častíc a zníženie prachu vo vašom domove.Je to vhodné pre vás.

2.Flexibilné DIY Dizajn: Kompatibilný so všetkými veľkosti otvorov a grily.Rez prispôsobiť akejkoľvek veľkosti prieduch.Tento všestranný dizajn uľahčuje kryt alebo nainštalovať za neštandardné otvor veľkosti a použitie v DIY projekty.

3.Veľké Pokrytie Rozsah: Pretože naše klimatizácia Filter Tkanina je navrhnutý s veľkými rozmermi, môže to zahŕňať neštandardné väčšie-veľkosť výfukových kanálov lacno.

4.Jednoducho Vymeniť: Naše Predbežné Filter Tkanina je ľahko ovládateľný, takže môžete držať sa mimo otvory.To je jednoducho vymeniť bez obmedzenie prúdenia vzduchu.

5.Široké Aplikácie: vzduchový Filter Materiál je široko používaný.Je vhodný na čistenie a ochranu ovzdušia domov, miesto podnikania, kancelárie, sklady a zdravotníckych zariadení.

sku: p34446

Druh Dyha
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…