Innerwell Domácej Kuchyne, Detské Doplnky Stravy Mlieko Hrniec Sklenené Veko Toxín Zadarmo Ľahkého Oleja Výpary Ultra Platinum Teflónové Potiahnuté Sporák

0 Hodnotenia
€268.07 €382.95

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Informácie O Produkte

Vlastnosti produktu

【Ultra-platinum non-stick povlak] vyzýva Ultra-platinum non-stick povlak, svetlo dym a menej oleja, kontinuálne nelepivé a menej olej dymový, varené mlieko a ovsené kaše sú čistené v jednom flush.

【Štandardov bezpečnosti potravín] vyzýva vstup musí byť bezpečné, a všetky materiály spĺňajú SGS potravín priamy kontakt úroveň bezpečnosti.

【Leteckej dopravy stupeň materiál] vyzýva 5-vrstva proces anti-wear 20,000 krát, nové inovatívne leteckej dopravy stupeň hliníka, ľahšie, viac šetrné k životnému prostrediu a bezpečné, a tvrdosť je 3-násobku bežnej hrniec materiál 3003 hliníkový plech.

【Potravín Rýchleho Ohrevu] vyzýva Ohrieva rýchlo a rovnomerne, a vzťahuje sa na dne hrnca s väčšie veľkosti.Zohrieva rovnomerne a rýchlo, odmieta kondenzácie a denaturovaný živín, a zachová pôvodnú chuť zložiek.

【Veľmi Ľahko Sa Čistí] vyzýva jedinečné non-stick vnútro mlieko hrniec vyžaduje len jednoduché stieranie s papierovým uterákom alebo opláchnite vodou, Takže nebudete musieť tráviť veľa času čistenia a zároveň dostať dokonalé varenie výsledky, Ultra-pohodlné každodenné použitie a čisté!

【Vhodné pre rôzne kachle] vyzýva mlieko hrniec funguje perfektne na rôznych stovetops, vrátane indukčných, plyn, halogénové osvetlenie, elektrické a keramickou varnou doskou, atď zdrojov tepla, Takže na varenie, jednoduché a pohodlné, Ideálny pomocník do vašej kuchyne!

Produktové balenie

mlieko v hrnci*1, Sklenené pokrievky*1

Produkt starostlivosť

skillet nastaviť starostlivosť a použitie príručka

1. keď ju použijete, je potrebné iba ak chcete použiť médium na malý oheň variť chutné jedlo.keď používate vysoké oheň, tam musí byť potravín alebo vody v panvici wok .

2. nenechávajte prázdne wok na horúce horák alebo dovolí, aby sa varí nasucho.vždy používajte nízka-stredná tepla, tepelné prehriatie bude znížiť života z non-stick povlak.

3. trochu olej/maslo je potrebné počas varenia, ak chcete predĺžiť životnosť non-stick povlak, vyhnúť varenie spreje.

4. odporúčame používať tepelne odolný nylon, silikónové alebo drevené kuchynské pomôcky, ktoré chcete použiť, keď budete variť, s cieľom zabrániť poškriabaniu.prosím, nepoužívajte ostré špachtľou alebo kovový riad.

5. nech wok pohode pred praním.potom, budete musieť umývanie rúk teplou vodou a jemným čistiacim prostriedkom a suché ju úplne s mäkké bavlnené alebo ľanové uterák, prosím, nepoužívajte drsné šmirgeľ handričkou dôkladne čistiť.

sku: p403047

Materiál Hliníkové Zliatiny
Priemer 18 cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Dizajn životnosť 5 Rokov
Názov Značky Innerwell
Hrniec spodnej typ Kompozitné trojvrstvovej dno
Číslo Modelu IW-XNNG
Funkcia Skladom, Eco-Priateľský

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…