EAS-150 Ks Vzduchu Fryer Príslušenstvo Pre Ninja Foodi Smart XL, Vzduch Fryer Pergamen Papier, Vložky Pre Ninja FG551(BG500A)

0 Hodnotenia
€10.24 €15.77

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

EAS-150 Ks Vzduchu Fryer Príslušenstvo Pre Ninja Foodi Smart XL, Vzduch Fryer Pergamen Papier, Vložky Pre Ninja FG551(BG500A) Naše Vzduchu Fryer Papiera sú vyrobené zo 100% nebielená prírodná Papier, olej, odolné, nepremokavé, nenasiakavé, a nie je riedenie, pri vysokých teplotách.Ideálny pre vaše Ninja Air Fryer.

Veľkosť Vzduchu Fryer Vložky sú 11.7x7.7 palce, vhodné pre vaše Ninja Foodi 6-v-1, 4-litrovú Vzduchu Fryer (Model#FG551, BG500A).Jedno balenie obsahuje 150 listov Vzduchu Fryer papier, dosť pre vás na použitie na dlhú dobu

Non-stick a udržať vaše fryer čistá: olej-dôkaz vzduchu fryer líniové má premium povlak, ktorý udrží vaše potraviny neporušené a krásne bez kompromisov v chuti vašich potravín.Vedenie vaše vzduchu fryer rúra bez zvyškov jedla robí vyčistiť vietor

Dizajn: Naše pergamenu má dosť otvory pomôcť zrýchliť parný obeh vo vzduchu fryer alebo dehydrátor, čo umožňuje potravín, tepla úplne rovnomerne a bez kompromisov varenie kvality.

Teplé Tipy:

1. Cirkuláciu vzduchu vo vnútri vzduchu fryer je veľmi silný.Keď používate to, prosím dať nejaké jedlo na pergamen papier, uistite sa, že to nebude vznášať hore a potom sa dotknite položky vykurovacie prvky vzduchu fryer.

2. Maximálny čas ohrevu nie viac ako 45 minút, a ak nie je dostatok potravy v to, maximálny čas ohrevu môže byť predĺžená o 5 až 15 minút.

veľkosť:29.5x19.3 cm

Materiál:Papier

farba:Hnedá

Obsah Balenia:

150 * vetracie fryer papier

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p42293

Značky: Vzduch fryer príslušenstvo

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…