Najnovšie Čína-Elegantný mini Ventilátor USB Nabíjateľné Prenosné ručné Malých fanúšikov Študent Priateľ Dar, Letné Vonkajšie Cestovné Ventilátor

0 Hodnotenia
€4.29 €6.21

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Najnovšie Čína-Elegantný mini Ventilátor USB Nabíjateľné Prenosné ručné Malých fanúšikov Študent Priateľ Dar, Letné Vonkajšie Cestovné Ventilátor

Popis:

Nastaviteľné: Tento chladiaci ventilátor je navrhnutý s 3 gears pre výber, vrátane vánok vetra, prírodné vietor a silný vietor, ktoré spĺňajú rôzne požiadavky v rôznych podmienkach.

Nabíjateľná: Tam je vybavený zabudovaným 600mAh batérie vo vzduchu ventilátor, ktoré môžu byť použité na dlhú dobu po úplnom nabití batériu nebudete musieť nabíjať častejšie.

Funkcia: Aj tento chladiaci ventilátor môže byť použitý ako telefón majiteľa, vhodný aj pre vás, aby si chladný vzduch pri sledovaní TELEVÍZIE, takže váš život pohodlnejší a relaxáciu.

Prenosné: Kompaktný a ľahký, tento ručný mini ventilátor je jednoduché uskladnenie a prepravu, to nebude zaberať toľko miesta vo vrecku alebo v taške, dobrý zdroj pre letné a teplé počasie.

Príležitosti: Vhodné pre domácnosti, kancelárie, školy a iných miest, tento handheld ventilátor je vhodný pre športy, beh, chôdza, štúdium a iných príležitostiach.

Špecifikácie produktu:

Čistá hmotnosť: 175 g

Produkt farba: Žltá, zelená, červená, ružová

Pracovný mechanizmus: 3 nastavenie rýchlosti

Veľkosť produktu: 6.2*4.5*13 CM

Vstupné napätie: 5V

Výstupný výkon: 2-3W

Kapacita batérie: 600 mah

Produkt materiál: hosť ABS materiálu

Poštovné zoznam: Hosť x1,usb kábel x1, návod na obsluhu

sku: p82457

Názov Značky WYMECT
Číslo Modelu Iné
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh USB Ventilátor

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…