A3 Light Box Kreslenie Light Pad Sledovanie Light Box so Stojanom, Nabíjateľná LED Light Pad pre Diamond Maľovanie Skicovanie

1 Hodnotenia
€52.61 €89.17

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis

A3 Light Box Jedinečný Dizajn: Light pad navrhnuté s vstavaným stojanom a stabilné magnetický klip.Skrytý na zadnej strane diamond maľovanie light pad je unikátny šesť fáze nastaviteľným stojanom, ktorý môžete prispôsobiť utvoriť vlastný uhol, aby vyhovovali vašim potrebám.Eliminuje potrebu pre vás k nákupu ďalších stánkov a ťažkostí ich vykonávania so sebou, keď sa obraz.Top je navrhnutý s magnetický klip ľahko držať papier a diamond plátno na mieste.

3 Farby a 6 Úrovní Nastaviteľný Jas: Sledovanie light box sú k dispozícii v troch svetelné režimy, biela farba, normálne farebné alebo teplé farby, každý s výberom z 6 nastaviteľné úrovne jasu, diamant maľovanie na ľahkú dosku aj pamäť funkcia.Jas môžete ovládať pomocou alebo kliknite na položku nastaviť plynulo s predĺženým dotyk tak, aby vyhovovali umelecké diela v rôznych prostrediach.

Prenosné Svetlo Pad: A3 sledovanie light box je k dispozícii s oboma vstavanej batérie a USB napájanie, so zabudovaným 2500mAh batérie pre použitie v miestach, bez napájacieho zdroja.Vybavený C-port pre jednoduché plnenie, pracovný čas po nabíjania je cca. 4-5 hodín, 2 hodiny (s plne nabitou batériou).

A3 Light Pad Veľkosť: Diamond umenie ľahkú dosku ultra-tenký a ľahký.Veľkosť produktu: 16.73 "L x 13,5 "W, viditeľné pracovnej oblasti. 15.35" x 11.89" môžete ľahko vziať so sebou, ideálny pre on-the-go použitie.A3 sledovanie light pad set obsahuje, 1 x A3 light box, 1x 1,8 m Typ C kábel, 1 ceruzka 6 listov papier na kreslenie 4 hárky papiera A4.

Kreslenie Light Box Použitie Scenáre: Umelci svetelné boxy môžu byť použité pre diamantových maľovanie, decoupage, 2D animácie, kaligrafia, scrapbooking, tetovanie prenos, skicovanie a maľovanie, šitie projekty, vitráže, prešívanie a viac.To nie je len dokonalý nástroj na pomoc pri zlepšovaní maliarskych zručností, ale tiež ideálny darček pre deň detí, deň otcov, sviatky, atď.

sku: p83180

Aplikácia 7 Tetovanie Vykresľovanie
A3 veľkosť 42.5*34.3 cm
Aplikácia 3 2D animácie
Aplikácia 8 X-ray
Aplikácie 1 diamond maľovanie
Aplikácia 5 sledovanie
Aplikácie 6 Skicovanie
Názov Značky Elice
Aplikácie 4 Kaligrafia
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Grafické Tablety, Digitálne Tablety
Kábel Typ-C(1,8 m)
Aplikácie 2 kreslenie

Zákazníci Q & A

avatar

Keď som prvýkrát začal používať to, to bolo jasné a pekné, ale keď som sa obrátil ju na druhý deň, bolo to tak tmavé, že som nemohol použiť aj pri maximálnom jase. Je mi to ľúto. Je to elektronický výrobok po všetkých, tak je to hit alebo miss.

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…