V pohode, Hmla, Zvlhčovače pre Spálne Domov, 3L Top Vyplniť Ultrazvukové Vaporizer Zvlhčovač vzduchu pre Rastliny Dieťa, 32H Runtime, Tiché Operatio

0 Hodnotenia
€230.14 €270.76

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

✅【3-v-1Humidifier Spĺňa Všetky Očakávate] vyzýva Chladné Hmly Zvlhčovač+Aromaterapia+Náladu Svetlo, nákup raz, aby pokryla všetky, ktoré očakávate!Nech H101 sa najlepším spoločníkom vo vašej spálni.

✅【Jedinečný SilentSpray TM, Nerušený Spánok] vyzýva zvlhčovač platí displej-off režimu spánku a exkluzívne SilentSprayTM tech zabezpečiť hluku menej ako 23dB.Tie najcitlivejšie deti môžu aj spánok hlboký a zdravo celú noc.

✅【100% Certifikované Bezpečnostné] vyzýva Certifikované všetky ETL, FCC, CE, a UKCA noriem na celom svete, zvlhčovač poskytuje všetkým členom vašej rodiny na 0-Riziko & BPA-free zvlhčovanie.Okrem toho, Auto shut-off tech vyhostí všetky beh nasucho alebo požiarne riziká.Preto, aj pre deti, je to perfektné!

✅【Ľahko Náplň & Clean] vyzýva top-náplň dizajn, ktorý kombinuje odnímateľná nádrž s 5,3 palcovým širšie otvorenie, náhradné diely od získania svojho tabuľka mokré, takže plnenie a čistenie je tak jednoduché, ako kus koláča.

✅【Upokojujúci] vyzýva Nie je potrebné kupovať extra difúzor !Jednoducho pridanie 2-6 kvapiek esenciálneho oleja na vstavaný pad, vôňa sa pomaly vyplniť izba s vaša obľúbená vôňa, takže je wonderland pre jogy, všímavosti a meditácie.

sku: p100296

Napätie (V) 5V
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Kapacita 1L
Názov Značky KIQUNE
Hluk 36db
Výkon (W) 1w
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…