Outdoor Camping Skladací Box Prenosný Vody Dôkaz Úložný Box Potravín Organizátor Kontajner Vonkajšie Skladovanie Dodávky Pre Domácnosti Kaviareň

0 Hodnotenia
€8.70 €19.33

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1.Nádherné Prevedenie: Vyrobené z PP materiál, tento kemp úložný box je pribrala a trvanlivé, a môže byť súknom ľahko.Tiež je vode a prachu odolné, vedenie vaše položky bezpečné a suché.

2.Skladací Dizajn: Tento kemp úložný box je skladacia a ľahký, takže je vhodné na prepravu a skladovanie.Má tri-dvere dizajn, ktorý umožňuje vidieť to, čo je vo vnútri a prístup k vašej položky ľahko.Šetrí priestor a poskytuje vysokú kapacitu pre vaše potreby na kempovanie essentials.

3.Jednoduché Použitie: Tento potreby na kempovanie skladovanie box je dodávaný s kladky a rukoväte na oboch stranách, takže je ľahko ovládateľný a pohybovať.Pracky rukoväť zaisťuje ľahké otváranie a zatváranie veka.

4.Univerzálny Dizajn: Tento kemp úložný box môže byť použitý ako stôl, stoličku, alebo úložný box na usporiadanie vašej batožiny.Má bezpečné nosnosť z 50 kg a je kompaktný a ľahko sa prenáša.

5.Široké Uplatnenie: Či už budete musieť ukladať vaše potreby na kempovanie riadu, piknik, príbory, potraviny, alebo koreniny, tento kemp úložný box môže splniť vaše potreby s jeho priestranné a robustný dizajn.

Popis: Tento odolný a ľahký potreby na kempovanie skladovanie box je vyrobený z PP materiálov, ktoré odolajú vonkajším podmienkam.Má kladky pre jednoduchú mobilitu a môže byť tiež použitý ako piknikový stôl.Vizualizovať vaše potreby na kempovanie dobrodružstvo s týmto univerzálny úložný box!

Špecifikácia: 1. Rozmery: Rozširuje: o 47*36*27 cm/18.5*14.17*10.63 v; Násobne: o 47*36*7.6 cm/18.5*14.17*2.99 v

2. Materiál: PP

Balenie Zoznam: Potreby Na Kempovanie Box*1

sku: p102852

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál plastové
Zložené Áno
Všeobecné Použitie Záhradný Nábytok
Veľkosť 48/36.5/8cm
Špecifické Použitie Vonkajší Stôl
Tvar Námestie
Číslo Modelu skladacie úložný box

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…