JUUMMP 1 Pár Koleno Ochrany Podložky , Nastaviteľné Lakte, Kolená, Stráž Puzdro Pre Dospelých, Lyžovanie, Korčuľovanie, Basketbal, jazda na Bicykli

0 Hodnotenia
€8.88 €15.86

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Balík obsahuje:

1 pár* Koleno Podložky

Informácie O Produkte:

Názov produktu: Koleno podložky

Materiál: Hubky

Farba: Čierna

Veľkosť: Jedna veľkosť, Nastaviteľné

Použitie: Univerzálne

Účinky:

Poskytujú tlak a znížiť opuch; pre tých, ktorí radi hrajú tenis, bedminton, stolný tenis.Najmä, keď sa hrá backhand loptu, bude to lepšie chrániť vaše svaly paží, zmierniť bolesť, zabrániť zápästia poranenie a posilniť zápästie silu.

Taktické Ochrany Proti Pádu

Remeselnícky s hrúbkou EVA peny, ktoré sú strategicky umiestnené na ochranu každý uhol oblúka.Či už ste na bicykli dole hory, alebo nastúpenie na palubu, získať spoľahlivú ochranu s!Flexibilné a forma-montáž, tieto čalúnená rukávy nebude pridať hromadne alebo obmedziť pohyb!Rukávy sú vyrobené s priedušný úplet zmes polyesteru a gumy, ktorá uvoľňuje prebytočného tepla pri nosení.

Okrem ochrany proti pádu, náš čalúnená rukávy ponúkame svetlo na strednú kompresiu.Kompresia rukávy poskytujú liečebné dávky, ako je napríklad zvýšenie prietoku krvi a nárast svalovej teplo, vedenie im uvoľnený a pripravený na akciu!Kompresia tiež udržuje opuch na minimum, ale v prípade náhlej pád alebo zranenie.

Získajte 2-v-1 pre ochranu s Oblúk na Ochranu Kolien.

O tejto položky:

1.Ktokoľvek môže použiť trochu extra polstrovanie, či len začínate, alebo ste ostrieľaný profesionál.Trochu ochrany môže ísť dlhú cestu, keď príde k zlomeninám, rezné rany alebo odreniny!Dať si nejakú istotu, aby vlak ťažšie, bez strachu z pádu.Skvelé pre snowboarding, cykloturistiku, basketbal, volejbal, alebo rollerblading, len o každej namáhavej činnosti alebo hobby.

2.Remeselnícky s hrúbkou EVA peny, ktoré sú strategicky umiestnené na ochranu každý uhol oblúka.Flexibilné a forma-montáž, tieto čalúnená rukávy nebude pridať hromadne alebo obmedziť pohyb!Rukávy sú vyrobené s priedušný úplet zmes polyesteru a gumy, ktorá uvoľňuje prebytočného tepla pri nosení.

3.Ponúka ľahké až stredne kompresie: Kompresia rukávy zvyšujú prietok krvi a zvýšenie svalovej teplo, udržať svaly uvoľnené a pripravený na akciu!Kompresia tiež udržuje opuch na minimum, ale v prípade náhlej pád alebo zranenie.

4.Jedna veľkosť, nastaviteľné: Naše rukávy sú neuveriteľne elastický a môžete rozšíriť až na 60% ich pôvodnej priemer!Ak ste si vyžadujú prísnejšiu kompresie, veľkosť dole získať pevnejšie uchytenie.

sku: p11193

Značky: koleno koleno podložky Korčuľovanie, koleno ochrany basketbal, koleno podložky mužov korčuľovanie, koleno koleno podložky skate, koleno podložky basketbal

Pôvod Kontinentálna Čína
Názov produktu koleno podložky
Predlaktie podložky futbal Futbalový brankár koleno podložky
Veľkosť One size, Adjustable
koleno ochrana kolien Lyžiarske koleno ochrany
Vek Dospelý
Aplikácia Univerzálny
Bmx koleno podložky Snowboard koleno ochrany
Koleno podložky neoprénová Koleno podložky zápas
Materiál Huba
Farba Čierna
Skateboarding koleno podložky Skúter koleno podložky
Názov Značky JUUMMP
Číslo Modelu A02483
Dospelých koleno podložky Jazda na bicykli koleno podložky

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…