360° Bladeless Krku Ventilátor Prenosné Krku Ventilátor s 3 Rýchlosti Vetra,USB Nabíjateľné Osobné Krku Ventilátor, Hands-Free Design, USB Ventilátor

0 Hodnotenia
€23.75 €50.54

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Podporujeme dropshipping/ veľkoobchod

1. Všetky produkty sú na sklade, sme podporu drop shipping a veľkoobchod, si môžete kúpiť s dôverou, zvyčajne zašleme výrobky, aby do 24 hodín.

2. Sme nebudú obsahovať žiadne ceny a propagácia údaje a faktúry vo výrobku.

3. O prepravná metóda:

Budeme prísne sledovať logistiky spôsob si vyberie zákazník.

Objednávky zobrazenie času

Dotaz odkaz: https://www.17track.net/zh-cn 【Pohodlné Krku Ventilátor-- Koži-Priateľský] vyzýva uprostred krku ventilátor je vyrobený z mäkkého jedlé silikónový materiál, ktorý je mäkký a otočný a zmestí krku lepšie, poskytuje pohodlné nosenie.Preto sa nebudete cítiť nepohodlie, keď na sebe. 【Nastaviteľné -- 3 RÝCHLOSTI] vyzýva krku ventilátor má 3 rýchlosti vetra, ktorá vám umožní vybrať si objem vzduchu podľa vašich potrieb.Ventilátor môže trvať rôzne dĺžky času pri plnom nabití (cca 4-5 hodín úplné nabitie), a môže pracovať pre 4-16 hodín v závislosti od rýchlosti vetra a použitie scenáre. 【Bezpečné Bladeless Dizajn] vyzýva Našich bladeless krku ventilátor prijíma 2 turbo motory namiesto tradičných ventilátor čepele, bezpečnosť pri ich používaní.Nemusíte sa starať o vaše vlasy dostať ulovenej ventilátor listy, a to je tiež tichšie ako tradičné fanúšikov. 【360° Okolité Vietor] vyzýva Našich osobných krku ventilátor má 54 vetracieho vzduchu okolo krku, ktorý poskytuje 360°okolitého vzduchu, pohybu, vďaka čomu sa budete cítiť pohodlne a v pohode. 【Ideálne pre Letné] vyzýva Tento prenosný krku ventilátor je navrhnutý na nosenie ako slúchadlá, zavesené okolo krku.To nie je len vás drží v pohode, ale tiež vyzerá štýlovo.Je dokonalým spoločníkom pre letné.

sku: p11229

Technika Zadarmo Formulár
Ventilátor Rebra Materiál plastové
Pôvod Kontinentálna Čína
Ventilátor Krycí Materiál plastové

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…