Kovové Steny Výzdoba Umenie Sochárstvo Kovové Značky NordicStyle Dekor Minimalistický Železa Figúrky Pre Office Desktop Domáce Dekorácie

0 Hodnotenia
€70.71 €141.43

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky: 1.Vykonané Posledné: Vyrobené z vysoko kvalitného kovu, táto stena dekor je nerozbitné, odolné, a anti-hrdza, ktorá vás starať-free závesy a dlhodobé použitie.Jeho ľahký a opakovane funkcia pridáva pohodlie vášho interiéru projektov.

2.Jednoduchá Montáž: Tento Kovové Steny Výzdoba je ideálny doplnok do vášho domova.S jednoduchou inštaláciou a nie je potrebné pre profesionálnych nástrojov môžete ľahko pozastaviť to na akúkoľvek stenu.Plus, jej ľahko čistia povrchy zabezpečiť dlhotrvajúcu krásu, ktorá bude pozdvihnúť akejkoľvek miestnosti vo vašom dome.

3.Jedinečný Štýl: kovové steny výzdoba môže pochváliť jedinečnou kolo gitara string dizajn, vytvorený pomocou vynikajúce rezanie procese, ktorý vedie vzory rôznych štýlov a tém.Je to dokonalý módny dekorácie pridať dotyk elegancie a krásy na obytné priestory.

4.Široko Používané: Pozdvihnúť atmosféru vášho priestoru s našimi kovové steny výzdoba.Ideálny pre všetky interiéry, vrátane spálne, kuchyne, hudba izba, chodba & obývacia izba.Bezproblémovú inštaláciu na všetky steny typu.

5.Ideálne pre Darček: Počesť svojich blízkych s týmto jedinečné Kovové Steny Výzdoba, ideálny pre memorial day, festivaly, a kolaudačné párty.Vyjadriť svoje želanie s eleganciu a štýl.

Popis:

Pozdvihnúť svoju izbu dekor s našimi nerozbitné Kovové Nástenné Art.Predstavovať jedinečné kolo gitara string dizajn, dodáva nádych elegancie do akéhokoľvek priestoru.Jednoduchá inštalácia vám umožňuje užiť si ho okamžite.Vyjadriť pomocou tohto skvelého kus!

Špecifikácia: Materiál: železo

Farba procesu: čierna (sprej)

Veľkosť: cca 28*28 CM/11.02*11.02 v

Balenie Zoznam: Black Metal Wall Art*1

sku: p11254

funkcia 2 Jedinečný Štýl
funkcia 1 Jednoduchá Montáž
Veľkosť 28X28CM
Balenie Zoznam Black Metal Múr Umenia 1
Podpora Dropshipping/Wholesae
funkcia 3 nedostatok Gitara Dizajn Kovových Stien
Materiál žehlička
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…