Plastové Roll Ratan Osemhranné Tkanie Dekoratívny Nábytok, Stoličky Skriniek Plavidlá, Tkané Čistý Ratan Drôtu, Opravy Materiál Nástroja Hot

0 Hodnotenia
€43.61 €62.30

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Top] vyzýva Pred použitím, odstráňte kravatu a namočiť trstiny popruhu v teplej vode 15 až 30 minút.To je popruh, mäkké a ľahko zvládnuť, a tiež to znamená, že sa budú suché, keď sú pripojené k rámu (napríklad zásuvka vpredu alebo skriňa dvere).

【Pôsobnosti] vyzýva: Krytý a vonkajší nábytok tkanie materiálov, nezávislé DIY dizajn, tienidlo strop, závesné kreslo dekorácie.Naše ratan popruhu je ideálny pre všetky vaše plavidlo projektov.Či reštaurovania historických prestieranie, čalúnenie lampa odtiene, stoličky alebo dvere skrine, naše rožky barlu popruhu sú to, čo budete potrebovať!!

【Jednoduché Použitie] vyzýva môžete dať svoj nábytok štýlový vzhľad s len pár nástroje!Rezané na veľkosť s nožnicami, stačí použiť čalúnenie zošívačka ľahko pripojiť barlu popruhu.

【Color] vyzýva Primárna farba / káva / Žltá

【Custom] vyzýva je možné prispôsobiť, prosím zanechať odkaz na zákaznícky servis, sme sa ho vyriešiť za vás

Upozornenie! !Vzhľadom na osvetlenie a svetelnú problémy, môžu byť niektoré rozdiely medzi obrázkami a skutočný objekt, dúfam, že na pochopenie ďakujeme!

sku: p114229

Pôvod Kontinentálna Čína
Tvar Obdĺžnik
Druh Nábytok Kryt
Hrúbka 0.6 mm
Materiál Vinyl

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…