Vzduchového Filtra H13 Ture HEPA Filter Vhodný pre MK04 pre Prach, Pet Srsť, Dym, Peľ pre Spálne a Pracovňa(Dve Štandardné Versio

0 Hodnotenia
€404.65 €525.53

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

99.97% Vysoká Účinnosť Filtrácie: H13 True HEPA filter vrstva sa používa, ktorá spĺňa vysoké Účinnosti Častíc Vzduchu (HEPA) štandardom.To môže filter 99.97% z prachové častice väčšie ako 0,3 mikrónov.

Zabrániť Upchatiu: Keď chĺpky, alergény a iné veľké častice splniť pred-filter vrstva, budú blokované mimo, aby sa zabránilo čistička vzduchu z upchávaniu.

Špeciálne Silver Ion Vrstva: ióny Striebra môže reagovať s škodlivé častice vstupom do filtra a vyrábať neškodné látky.Používame unikátny výrobný proces, ktorý je bezkonkurenčná vo zvyšku filtre.

Špeciálne Alergie Filter Vrstva: Prispôsobený na peľ a pet alergie s povrchovou vrstvou, ktorá má osobitné zaobchádzanie pre peľ a zvieracie pachy, filtre a akékoľvek škodlivé častice.

Odstraňuje Nepríjemný Zápach: premium granulované aktívne uhlie filter fyzicky pohlcuje nežiadúce pachy a výpary ako dym, kuchynské pachy, a zvieracie pachy, ako aj prchavými organickými látkami, čo je to dobrá voľba pre domy s domáce zvieratá, varenie, a fajčiari.

sku: p116875

Názov Značky NoEnName_Null
Výkon (W) 1w
Pôvod Kontinentálna Čína
Objem Vzduchu 50m3/h
Napätie (V) 6V
ASIN B0C1RTSC3X

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…