60 OZ odvlhčovače vzduchu pre Domáce, Až do 500 sq ft Dual-Polovodičové Pokojnej Odvlhčovač s Časovač Režimu Spánku Automatické Vypnutie Automatické Odmrazovanie

0 Hodnotenia
€406.63 €528.08

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

: S cieľom zlepšiť efektívnosť, BREEZOME odvlhčovače vzduchu vybavený DUAL polovodičových kondenzátory, ktorý je takmer dvojnásobný účinok iných malých odvlhčovače vzduchu.Pohlcuje až 750 ml nadmernej vlhkosti sa za deň (Testované v 86°F, 80% RH), rýchlo znížiť vlhkosť v miestnosti.A náš odvlhčovač dokáže pokryť priestory medzi 50 sq ft-400 sq ft, plne uspokojovanie potrieb typickej rodiny.

: Odvlhčovač je navrhnutý s 1.8 L(60oz) veľká vodná nádrž, ktorá umožňuje to funguje dlho a nemám vyprázdnite nádrž na vodu často.S AUTO Shut-Off funkcie, odvlhčovač zastaví automaticky a flash červené svetlo, aby vám pripomenul, vyprázdnite nádrž na vodu, keď je plná.

: It\ \ \ \ 's častým problémom pre iné značky\\ \ 's odvlhčovače vzduchu, ktoré tvorbe námrazy po dlhšom používaní.BREEZOME odvlhčovače vzduchu sú vybavené odmrazovanie funkcia.To automaticky odstraňuje námraza z polovodičov, overte si, či funguje.

: Naše odvlhčovače vzduchu pre spálne je navrhnutý s 35 db tichý režim spánku a vysoký výkon v režime na splnenie rôznych potrieb.Tam\\ \ 's nastaviteľným nočné svetlo, ktoré môžete zmeniť farby a vytvorenie príjemnej atmosféry.

: So silou 48W, to len spotrebúva 1.15 kwh elektrickej energie po 24 hodinách prevádzky.Odvlhčovač pre spálne je určený aj s 12-24-36-48 hodín časovač uistite sa, že to funguje len v určitom časovom rozmedzí, aby sa zabránilo extra energiu, odpad.

sku: p117166

Napätie (V) 5V
Zvlhčovanie Metóda Hmla Absolutórium
Kapacita 1L
Názov Značky NoEnName_Null
Hluk 36db
Výkon (W) 1w
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…