Morské Otvor Kryt Trvanlivý Veľké Morské Hardvéru Nehrdzavejúcej Ocele Ľahký Čln Accessorie Okraji Hrubé Drôty Otvor Kryt Pre Lode

0 Hodnotenia
€16.10 €32.21

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1. Vynikajúci Materiál: Morská Otvor Kryt je silné, bezpečné na používanie, a nie je ľahké zlomiť ani ho nedeformujte, vyrobené z 304 akostnej nerezovej ocele a korózii odolný nylon materiály, flexibilné hadice príruba s klasický vzhľad a spoľahlivý výkon.

2. Použitie Trvanlivé : Blister Shell Otvory majú vetranie hadica s vnútorným priemerom 3 mm, ktorý poskytuje dostatočné vetranie, je veľmi odolná a dlho-trvajúce, za použitia vysoko-kvalitných materiálov, ktoré sú vodeodolné, anti-korózne a trvanlivé.

3. Jednoduché Použitie : Drôt, Kábel Otvor Kryt je prijatie inovatívny dizajn pre lode, jachty, kanoe, a marines, jednoduché a pohodlné použitie a so silným hladkým povrchom, môže byť použitý ako vonkajšie otvor pre vášho kompostu wc.

4. Multi Aplikácie: Drapákové Ventilator sa s širokú škálu aplikácií, ideálny pre snímače drôt kryt a kábel kryt, môžete pokryť thru-otvor pre hadice, použite ju pre utesnenie a splash-dôkaz otvory vodičov, hadice, atď.

5. Multifunkčný Dizajn: Nerez Drapákové Prieduch môže výrazne pomôcť udržať stokovej bez zápachu a predĺžiť jeho životnosť, odobratím voda v lodi a prináša príjemné prostredie, kapotu ventilátor môže udržiavať dobré vetranie.

Popis:

Morské Otvor Kryt je vyrobený z vysoko kvalitného materiálu, a to je otvor kryt, ktorý možno ľahko použiť.

Funkcie:

1. Vysoko-Kvalitný Materiál: vyrobené z 304 nerezovej ocele a korózii odolný nylon materiály, to je flexibilná hadica príruba s klasický vzhľad a spoľahlivý výkon.

2. Dlhá Životnosť: veľmi odolné s dlhou životnosťou, s použitím vysoko-kvalitného materiálu, ktorý je nepremokavý a odolný voči korózii.

3. Jednoduché Použitie: ľahké použitie a silné hladkým povrchom s moderným dizajnom, vhodný pre lode, jachty, kanoe, a marines.

Špecifikácie:

Názov: Marine Otvor Kryt

Materiál: Nerez Ocele a Nylonu

Hmotnosť: cca 200g

Veľkosť: o 15*13.5*10.2 cm/5.91*5.31*4.02 palec

Balenie Zoznam:

1* Marine Otvor Kryt

Poznámky:

Veľkosti výrobku/obrázky sú merané ručne.Prosím ťa, odpusť mi pre mierne odchýlky.

sku: p123216

Materiál Ocele
Veľkosť about 15*13.5*10.2cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Druh Záves

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…