Herný Notebook Stojan Vzduchu Chladič Pre Notebook Stojan, Držiak S 4 Fanúšikov Chladiaci Ventilátor Base Oblek Pre 13 Palcový 14 Palcový 15.6 Palcový Notebook

0 Hodnotenia
€7.81 €12.21

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

1.Vysoká rýchlosť ventilátora,herný notebook chladiaca podložka má 4 fanúšikov, štyri vonkajšie ventilátory a veľké centrum super silný vietor ventilátor.to môže zabrániť notebook smerovač siete prístroj pred prehriatím podľa rôznych situácii.

2.Ergonomický dizajn,notebook cooler má jedinečný dizajn a nastaviteľné sklopná úprava umožní zvýšiť vaše prezeranie a písanie skúsenosti, a tak zmierňuje bolesti v krku a chrbta.

3.Non-slip ozvučnice,tam je závesné pätka na notebook cooler, že môžete otočiť hore udržať notebook z skĺzla k vám.

4.Prepínač ovládania,má to malý lcd obrazovky a tlačidlo ovládací panel na počítači chill mat.na obrazovke sa zobrazuje informácie o rôznych rýchlostiach vetra a tlačidlá vám umožňujú prepínať rôzne režimy.poskytuje 6 rýchlosti vetra

5.Celkom led svetlo,notebook chladenie stojan má modré led, ktorý sa rozsvieti pri práci.vyzerá to pekná, najmä v zhoršených svetelných podmienok.že môže výrazne zlepšiť váš herný zážitok.

Špecifikácia:

100% zbrusu nový kvality.

Názov položky:Prenosný radiátor

Materiál:plast

Farba: Ako na obrázku

Veľkosť:355 mm/13.97 v*258mm/10.15 v

Množstvo:1 Ks

Balenie obsahuje:

1 Ks router úložný stojan

Poznámka:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2.Prosím ťa, odpusť 1 cm/0.39"-3 cm/1.18" meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

sku: p12368

Radiátor Typ Vzduchom chladený
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky JTZTF
Veľkosť 9-inch

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…