Dekoratívne Pushpins 30 Kusov Kvet Pripináčikov Dekoratívnej Flóry Pushpins Farebné Floret Pripináčikov Na Stenu Korková Doska

0 Hodnotenia
€33.93 €67.87

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Tieto Dekoratívne Push kolíky sú vyrobené z živice hlavu a kovové bod, nie sú ľahko deformovať a môže byť použitý na dlhú dobu.

Funkcie:

1. Roztomilý kvet tvar, aby vyhovoval vašim rôzne dekoračné potreby.

2. Mäkké Farby: Náš roztomilý pripináčikov prísť v 6 farbách: biela, tmavo zelená, svetlo zelená, modrá, oranžová a ružová.

3. Pekný malý opakovane kontajner je pekné pre ukladanie pushpins v a udržať ich v poriadku.

4. Použite tieto dekoratívne push kolíky oživiť inak nuda korková doska v práci!

Špecifikácia:

Názov: Kvet Push Kolíky

Materiál: živica + kov

Jedna veľkosť: o 1.4x1.4x1.7 cm/ 0.55x0.55x0.67in

Pin dĺžka: o 0.93 cm/ 0.37 v

Farba: náhodný farba

Množstvo: 30

Balenie Zoznam:

30* Dekoratívne Pushpins

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Dekoratívny Vzhľad ] Tieto Korková Doska Kolíky sú roztomilé a živé, takže sa budete cítiť dobre, kedykoľvek budete ich vidieť.Sú navrhnuté s rozkošný kvety, a naozaj rozžiari inak nuda korková doska v práci!

2.[ Navrhnuté s Multi Farieb ] Naše Dekoratívne pripináčikov prísť v 6 farbách: biela, tmavo zelená, svetlo zelená, modrá, oranžová a ružová.Ako roztomilý spôsob, ako skrášliť vaše steny a korkové dosky.

3.[ Vhodné Ukladať ] Prísť s uzavierateľný & opakovane úložný box, aby push kolíky upratané.Roztomilý pripináčikov sú navrhnuté v malých veľkostiach, takže ich ľahko prepravovať a skladovať.

4.[ Robustný Materiál ] kvetinový vzor palice s Kvetom Push Kolíky spolu s silné lepidlo, takže sa nie je ľahké spadnúť.Sú vyrobené zo živice a kovových materiálov a môže sa použiť opakovane na dlhú dobu.

5.[ Viacúčelovým využitím ] Tieto Dekoračné Pushpins, nechajú vaše steny krajší.Použiť ich dať, že zoznam úloh na vašom korková doska a zobrazovať tieto rodinné obrázky na stene skrine.

sku: p129996

Číslo Modelu thumbtack
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…