Prvý Deň V Škole Photo Frame Dekorácie Predškolského Chlapec Dievča Selfie Fotografie Rám Strana Dodávky

0 Hodnotenia
€5.12 €10.24

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

1. Škola selfie rám je vyrobený z vysokokvalitného papiera materiál, dobre vyrobené, silný, ľahký, ekologická, praktické a trvanlivé.

2. To je vynikajúce foto pozadie alebo foto prop, ktorá vám umožňuje snímať fotografie a selfies s priateľmi a spolužiakmi v prvý deň školy.

3. Prvý deň v škole photo booth rám je vhodný ako späť na školské potreby pre deti, prvý deň v škole party dekorácie, nový školský rok triede dekorácie, atď.

4. Späť do školy foto rámček s tabule štýl je navrhnutý s roztomilý a živé cartoon vzory, takže vaše fotografie plné osobnosti.

5. Môj školský rok je rám je veľký back-to-school darček voľbou pre škôlku alebo škôlky chlapcov a dievčatá, aby oslávili svoj prvý deň v škole!

Špecifikácia:

Materiál: Papier

Veľkosť: o 68*48*0.10 cm/26.77*18.89*0.04 palcov

Balenie Zoznam:

1* Selfie rám na prvý deň v škole

Poznámky:

1. Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočná farba položky môžu mierne líšiť od farieb, ktoré sa ukázalo na fotkách.

2. Prosím ťa, odpusť mierne meranie odchýlky vzhľadom na ručné meranie.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Odolné a Silné: škola selfie rám je vyrobený z vysokokvalitného papiera materiál, dobre vyrobené, silný, ľahký, ekologická, praktické a trvanlivé.

2.Návrat domov : Každý bude rád vtipné vzory na privítanie photo booth rám.Vezmite zábavné a dajú zdieľať v rôznych strán fotografie vašich priateľov, rodiny a spolužiakov s týmto funny photo booth rekvizity, to môže byť tak zábavné na prvý deň v škole.

3.Široké Využitie: prvý deň v škole photo booth rám je vhodný ako späť na školské potreby pre deti, prvý deň v škole party dekorácie, nový školský rok triede dekorácie, atď.

4.Živé a Obrázky: ak chcete, Aby vaše fotografie živšie a , späť do školy foto rám je vyrobený s karikatúra vzory a tabule štýl.

5.Predškolského Darčeky pre Boys & Girls: Môj školský rok je rám je ideálny pre dať svojmu malému chlapcov a dievčatá na prvý deň v škole.Stačí použiť to, aby sladké a teplé spomienky.

sku: p130932

Číslo Modelu výkon rekvizity
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…