Pre B140XTN03 2 HDMI-Mini USB, Micro 14" Kovové puzdro+Ovládač Radiča Dosky 40 Pin LVDS Auta DIY 1366*768 Monitor Prenosného Prerobit

0 Hodnotenia
€158.70 €167.05

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Pokyny na nákup tohto auta:

Pred kúpiť kit, potvrďte prosím, že váš obrazovke sám môže byť zapnutý a zobrazujú normálne.Ak obrazovka je poškodená postupujte, prosím, nie objednávku.Pretože táto súprava sa nedá riadiť a oprava poškodených obrazovky.

1, uistite sa Prosím, že váš model obrazovky je rovnaké ako model v zozname, a dávajte pozor na výber vhodného auta.Ak váš model obrazovky nie je na našom zozname, kontaktujte nás, prosím, informujte nás, prosím, na skutočný model obrazovky potvrďte, ktoré súprava je vhodná pre vás. (Toto je veľmi dôležité, nesprávne nákupy môžu mať za následok nepoužiteľný).

2, Ak vyberiete kompletný model obrazovky a prípad.Zašleme vám regulátor rady a kovové veci.

3, Ak si vyberiete "Len Kovové Veci", Sme len poslať kovové puzdro, ktoré je vhodné na tejto obrazovke.Uveďte váš model obrazovky a radič rada na potvrdenie, či je to vhodné.

4, Ak si vyberiete "Len Vodič palube".Sme len poslať radič dosku pre túto obrazovku.Povedzte nám, prosím, kompletný model obrazovky.

5, správny model štítok je možné nájsť na zadnej strane obrazovky panel.Ak si nie ste istí, prosím, pošlite nám fotografiu celej zadnej strane obrazovky.Ako je uvedené nižšie:

Radič Doska Vlastnosti:

Pracovné napájanie príkon regulátora rada je: DC12V 3A, alebo DC 5V 2A cez micro USB vstup.

(Poznámka: nepoužívajte viac ako napätie 12V napájanie, inak doska budú poškodené)

Keď radič rada nerozpozná správne HDMI signál vstup, je automaticky prejde do pohotovostného režimu.

Indikátor zmení na červené a tlačidlo na klávesnici nemôže prevádzkovať menu, môže to byť iba zapnuté/vypnuté.

Pohotovostný Režim

Signál vstupné: 2 mini HDMI-kompatibilný

Audio výstup: Slúchadlá, PH1.25 4-Pin malý reproduktor (voliteľné)

OSD: Jas Kontrast VOL+ VOL - Jazyk, A Tak Na

Jazyk: Čínština Slovenčina

Balík obsahuje:

1Pcs*regulátor rady

1Pcs*LVDS signálový kábel

1Pcs*Tlačidlo doska s káblom

1Pcs*Kovové puzdro (vrátane montážnych skrutiek)

Okrem výrobkov v súpravy, možno Budete tiež musieť pripraviť nasledujúce náhradné diely.

PH1.25 4 Pin Malý reproduktor→

Mini HDMI na štandardný HDMI kábel→

DC5V 2A micro USB Nabíjačku alebo DC12V 3A adaptér→

Osobitné Upozornenie:

1. Regulátor rada je typu plug and play, bez zvárania je potrebné.Prosím, uistite sa, že váš panel/obrazovka sama o sebe môže byť zobrazujú normálne, inak auta nebude môcť riadiť a používať.Toto je veľmi dôležité, aby sa zabránilo zbytočnému vrátiť sporov.

2. Pri objednávke, prosím, vyberte kompletný model, ktorý je presne také isté ako vaše obrazovky.Budeme inštalovať firmware program podľa vašich model obrazovky skôr, ako to môže byť použitý.Ak váš model obrazovky nie je v predaji zoznamu, prosím, kontaktujte nás na pomôžu potvrdiť.

3. Produkty v súprave bude aktualizovaný alebo z času na čas aktualizované.Preto sa, prosím, pozrite konkrétny produkt dostali, a všetky fotografie uvedené sú len pre referenčné účely.

4. Naša cena je len predajná cena.Nezahŕňa clo, dane alebo iných poplatkov.Prosím, skontrolujte daňová politika z vašej krajine/regióne pred objednávky na určenie, či existujú ďalšie poplatky.

5. Zabezpečíme prepravy do 2 pracovných dní po obdržaní platby overenie (okrem víkendov a sviatkov).Pred platby, prosím, uistite sa, že vášho lodné informácie sú správne.Raz balík je zaslaná, tieto informácie nemôžu byť modifikované.

6. Po obdržaní balíka.Ak nie sú žiadne problémy.Prosím, neváhajte nás kontaktovať.To je najlepšie, aby nejaké fotografie alebo videá, aby nám pomôžu zistiť problém.Slepý negatívne recenzie nebude riešiť prípadné problémy.Dúfam, že sa môžeme komunikovať a riešiť to.Vďaka vopred.

sku: p13097

Podporované Signál Porty LVDS 40 Pin
Pôvod Kontinentálna Čína
Názov Značky SCXG
Podporované Veľkosti Obrazovky 14"
Kompatibilné Značky Dell
Podporované Rozlíšenie 1366*768
Katalógové Číslo V2
Položka Druh Iné Prenosné Časti

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…