20 Pack Loptu Držiaky Na Stenu Mount Športové Cvičenie Loptu Úložný Stojan Organizátor Pre Zobrazenie Basketbal Volejbal Futbal

0 Hodnotenia
€38.59 €67.70

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

[All-Oceľové Zvárané Materiál]: Tieto wall mount loptu stojane sú vyrobené zo železa s zvárací proces, stabilný a trvanlivý.

[Rýchle a Pohodlné Inštalácia]: Ľahko nainštalovať na akúkoľvek stenu, len je potrebné vŕtať diery, na každom povrchu potom opraviť bezpečne s skrutku ( skrutky, nie je vrátane ).Čo módne a funkčné loptu úložný stojan organizátor!

[Viac Dostupné a Praktické]: lopta stojan, držiak, nie len môže zobraziť cvičenie loptu ako basketbal volejbal futbal ( Za 11 LB !), tiež by mohli byť nainštalované v domácnosti, kancelárie, garáže, škola, obchod, vonkajšie alebo vnútorné.

[Nádherné Dekorácie]: Inštalácia na stenu loptu držiteľ rack vo vašom obývacie spálne alebo kancelárie, budete mať plné s energetické pocit ako aj priestor miestnosti.Nádherný dekor zahodiť nudné.

Farba: strieborná

Materiál: železo

Veľkosť: kôš priemer 15 cm, držiak 10.5 cm

Obsah Balenia:

20 x loptu držiteľ

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p13107

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…