20/30/50pcs 30/50 ml Naplniteľné Squeeze Fľaše, Plastové Kvapaliny Balenie Fľaše na toaletné Potreby, Mäkké Rúrky Fľašu s Flip Spp

0 Hodnotenia
€8.39 €20.46

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

【Kvalitné] vyzýva:Cestovné fľaše sú vyrobené z BPA-Free potravín-stupeň plastového materiálu, žiadny zápach, žiadne poškodenie zdravia a trvanlivé.Je to robustný, ale dostatočne flexibilné na squeeze ľahko.

【Kapacita] vyzýva:mini veľkosť, ľahký, ľahko prenosný, opakovane a životného prostredia.Prázdne plastové squeeze kontajnery sú únik dôkaz.Nemusíte sa však báť, vaše kozmetické alebo vodičky bude škvrny von.

【Použitie Široko] vyzýva:môže byť použitý pre organizovanie šampón, telové mlieko, kondicionér, krém na ruky, tvár, toner, čistiaci krém na opaľovanie atď.Ideálny pre cestovanie, dovolenky atď.

【Poznámka] vyzýva:nepoužívajte tento fľaša na podržte teplej vody, inak fľaša bude pokrútené, a to môže vypáliť si.

Funkcie :

Prázdne plastové squeeze kontajnerov je vyrobený z vysoko kvalitného plastu, bez zápachu, bezpečné, umývateľný, odolný a je opakovane použiteľný.

Plastové squeeze kontajnerov je široké použitie, ako je napríklad šampón, telové umývanie, balzam, kondicionér, krém na ruky, tvár, toner, čistiaci prostriedok, krém na opaľovanie atď.Ideálne pre cestovanie, obchodní cesty, kempovanie a pod.

Špecifikácie:

Farba:Číra

Materiál:Plast

Kapacita: Cca.30 ml 50 ml

sku: p134438

Počet kusov COMBO
Veľkosť 50ml, 30ml
Položka Druh Fľašiach
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…