Vela Vákuové Telo Sculpter Zadok Čerpanie Nohy Chudnutie Tuku, Odstránenie Krásy Stroj

0 Hodnotenia
€2 997.38

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Priateľské Pripomienky

Odpoveď: cena položky alebo prepravné náklady nie je vrátane ciel, daní a poplatkov.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

B: O dane sadzba, závisí to od miestnych zvykov dane politiky.Môžete, poraďte sa so svojím krajine colných úradnej webovej stránke alebo miestnej colný úrad vedieť, koľko dodatočné dane bude stáť.Vďaka za vašu spoluprácu!

100% NON-INVAZÍVNEJ

Toto chudnutie nástroj prijíma najmodernejších high-rýchlosť turbíny negatívny tlak technológie a inovatívne troch-dimenzionální konverzné technológie, ktoré kombinuje s mikropočítačový čip kontrolované patent navi osi, a má anti-geocentric prilákať účinok na kožu.Pritiahnutie a outspreading na fibrillar spojivového tkaniva rôznych cortexes, cez rytmická masáž a účinne odbúrať podkožný tuk a znižuje celulárnej tkaniva, hromadenie tuku, využívania patentov pre masáž hlboko navi rôznych častiach tela, aby sa tukové vrstvy v dermis, curium a podkožného a uvoľnenie micro-cievnych lymfatických ciev súčasne, podpora metabolizmu a aby sa tukových buniek v pasívny pohyb tukových kyselín, a to aj v rámci bunky toxínov, tiež byť vyradený z lymfatického systému in vitro, na detoxitication zvýšiť fungovať vždy toľko ako štyrikrát.Môže byť vykonané ručne alebo akékoľvek iné nástroje nemôžu dosiahnuť perfektné výsledky.Zároveň pleť je viac pružná a lesk.To je "zdravé telo socha riadenia" expert.

Oblasti Použitia

1.Nohy

2.Zadok

3.BackAbdomen

4.BackAbdomen

5.Brucho

Všetky Ošetrenie Tela

100% prírodné, neinvazívne, neagresívne mechanická stimulácia pokožky technika, ktorá sa zameriava buniek " procesov.

Koná súčasne na uvoľnenie tvrdohlavý lokalizovaného tuku a kože kvality (pevnosť pokožky, celulitídy aspekt),umožňuje orgánu technológie pôsobia priamo na adipocytes prítomné v našom hypodermis (chudnutie bunky) a na fibroblasty prítomné v našom dermis (omladzuje bunky).

Hladké celulitídy

V liečbe hlavy, stimuluje pokožku a tukové tkanivo, na zmiernenie ich.Zároveň, táto stimulácia ciele tuku, a ak chcete aktivovať krvný a lymfatický obeh.

Znižuje Tuk

Je možné, aby sa cieľ a štíhly oblastí, ktoré ju najviac potrebujú (chrbát, brucho, pás, stehná, atď.) zatiaľ čo presne prispôsobiť potrebám každého typu pleti.

Odstránenie edému

Rôzne nastavenia liečby hlavy, pomáha aktivovať v tele odstránenie funkcie a stimuluje krvný obeh a zároveň zmierňuje príznaky zadržiavanie vody.

sku: p13569

Certifikát CE
Displej 10 Palcový Dotykový LCD Displej
Napätie AC220V/50Hz AC110V/60Hz
Veľkosť balenia 60*60*60CM
Druh vákuové navi chudnutie stroj
Záruka 1 Rok
Názov Značky Magic Belle
Typ napájania Elektrické
Pôvod Kontinentálna Čína
hrubá hmotnosť 50 kg
Použitie Telo
Funkcia chudnutie, Redukcia Celulitídy

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…