MOOSOO Stick Vysávač, 17Kpa Ľahký Šnúrový Stick Vákuum, Hĺbkové Čistenie na Tvrdej Podlahe

0 Hodnotenia
€222.19 €493.77

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

MOOSOO Ľahký Stick Vysávač s Ručný Režim má silné prachu absorpcie výkonu Pomocou ušetriť námahu vyčistiť celý dom, domáce práce môže byť tak jednoduché.

Rýchlo prepnúť na ručný režim a prevádzku jednej strane s ľahkosťou, vrátane štetca a štrbinovou tryskou, rýchlo vyčistiť prach na gauč, schodísk a nábytku, najlepšou voľbou pre domáce a kancelárske čistenie.

Šnúrový stick vákuové poskytuje nonstop a stabilný vysoký sací výkon pre kontinuálne čistenie.To má hladký vzduchu kanál, takže to môže pasce priamo a hlboko častice prachu zvonku dovnútra, ktoré môžu zlepšiť čistenia.

A Šnúrový Stick Vákuum, má nastaviteľný trubice a ľahko sa čistí od podlahy a vysokých miestach. 23ft kábel pre rozšírené čistenie dosiahnuť. 17Kpa Výkonné Sacie, Ideálny pre koberec, holé mramor, dlažba a drevené podlahy, vyzdvihnúť všetky nečistoty, ako podstielku, krmivo omrvinky, zvieracie chlpy. 2 v 1 univerzálny stick vákuu vzdialenosť, jednoducho prepnúť na ručný režim a pripojený na čistenie kefkou a štrbinovou tryskou.Stick vysávač s 23-foot napájací kábel, to robí sacie silnejšie, čistí odpadky viac čisté a istejšie. 18-30 palcov, nastaviteľná dĺžka, ľahko na dosah 10 metrov vysoká, ako sú stropy a otvory, zákon.Na HEPA filter a valec filtrácie sa môžu oddeliť a ľahko umyť.Prach objem nádrže: 0.8 L

sku: p136344

Výkon (W) 500W
Inštalácia Ručné
Napätie (V) 120V
Názov Značky ONEVAN
Diaľkové Ovládanie No
funkcia Sweep Sacie
Pôvod NÁS(Pôvodu)

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…