Husle Vešiak Na Stenu Montáž Drevených Husle Ramienko Háčika Violončelo Wall Mount Vešiak S Lukom Háčik Ťažkých Stabilný Stojan Pre Displej

0 Hodnotenia
€7.93 €11.32

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Chcete zobrazovať svoje husle elegantne na stenu a udržať ho nepoškodilo?Tento husle wall mount je pre vás ideálnym riešením.Je vyrobený z spoľahlivé drevo materiál, ktorý je pevný a odolný.Účinne chráni vaše husle pred poškriabaním, prachom a vlhkosťou.Jednoducho pripevnite háčiky na stene pomocou priloženého skrutky a pozastaviť vaše husle bezpečne.Tento husle wall mount je ideálny pre váš domov, štúdiu, alebo v triede.

Špecifikácia:

Názov: Husle Vešiak Na Stenu Mount

Materiál: drevo + kov

Množstvo: 2

Balenie zoznam:

2 x Husle Vešiak na Stenu Mount

Poznámka:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.Vďaka!

2. Vzhľadom na ručné meranie, meranie odchýlky o 1-3 cm je povolené.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Bezpečné a Odolné: drevo materiál tohto husle wall mount je robustný a odolný.To má svoje husle a lúk pevne a zabraňuje ich z pádu, alebo porušení.Tento wall mount vám dáva pokoj pre váš prístroj.

2.Ochranné Mount: Tento husle wall mount má gumové podložky aby sa zabránilo poškriabaniu a nosiť na svoje husle.To ochraňuje váš husle pred poškodením a predlžuje životnosť vášho prístroja.

3.Bezproblémovú Inštaláciu: nepotrebujete žiadne ďalšie nástroje, alebo schopnosti.Jednoducho punč diery v stene, vložte skrutky a rozšírenie rúry a pripevnite háčiky.Je to rýchle a jednoduché, aby pozastavili svoje husle.

4.Bezpečné a Štýlové: Tento husle wall mount má špeciálne luk stoja a kovovou základňou, ktoré ponúkajú stabilný podporu pre váš prístroj a lúk.Wall mount zobrazí vaše husle elegantne na stene, ktorý robí vaše izba viac atraktívne.Máte prístup k svojmu husle jednoducho vždy, keď budete chcieť hrať.

5.Široko Používa: Túto stenu mount môžete podporiť svoje husle, viola, mandolína, drumbľa alebo gitaru v každom mieste, z domu do triedy, z hudobnej miestnosti studio.To sa hodí rôznych nástrojov a priestory.Steny budú vyzerať krajšie s ním.

sku: p13743

Použitie Univerzálny
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…