500Mlportable Odvlhčovač Stlmiť Vlhkosti Tlmiče Vzduchu na Vlasy Pre Domáce Izba Pracovňa Kuchyňa Deodorizer Vzduchu Vlasov

0 Hodnotenia
€32.27 €50.42

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

1.Prenosné odvlhčovače vzduchu sa môže rýchlo odvlhčit, účinne zabraňujú zápachu, plesní a baktérií spôsobené nadmernou vlhkosťou, dáva vám viac pohodlné životné prostredie.

2.Veľké oblasti výstupu vzduchu, veľkú kontaktnú plochu, zlepšiť pripojený priamo na bubon efektívnosti, efektívne riadiť preč vlhkosť, a chrániť pred vlhkom počasí.

3.Kompaktné a ľahké telo je ľahké sa pohybovať; jedno-tlačidlo na prevádzku je jednoduché a rýchle, aj starších osôb môže použiť.

4.Vhodný pre mnoho príležitostí, ako napríklad spálňa, šatňa, kúpeľňa, pracovňa, skladovacie miestnosti, pivnica, atď. (Izbou 5-15㎡)

5.Prenosné odvlhčovač, rýchlo suché oblečenie, ochranu životného prostredia a úsporu energie, vhodné pre 5-15 metrov štvorcových

Vstupné: DC9V2.5A

Výkon: 21W

Kapacita: 500 ml

Denne je pripojený priamo na bubon kapacita: 250 ML/D (DB30°C H80%)

Je pripojený priamo na bubon metóda: polovodičové

Prevádzková teplota: 10-50°C

Vhodná lokalita: 5-15㎡

Pripomienka:

1. Účinok tejto domácnosti odvlhčovač je vzťahujúce sa na teplotu, vlhkosť vzduchu a veľkosť miestnosti.Vyššia vlhkosť, tým lepší efekt.Menšie miestnosti, tým lepší efekt.

2. Pracovná teplota: 15 ℃ - 40 ℃ (59 ℉ - 104 ℉).Odporúča sa ho používať v prostredí nižšia ako 5 ℃, a relatívna vlhkosť vzduchu je nižšia ako 35% RH.

3. Pred použitím odvlhčovač, prosím, skontrolujte, či teplota a vlhkosť prostredia spĺňajú základné požiadavky.Teplota je ≥ 20 ℃, relatívna vlhkosť je ≥ 60%.V tomto prostredí je pripojený priamo na bubon výkon je lepší!

4. Uistite sa, že odvlhčovač je vypnutý alebo odpojený zo sieťovej zásuvky, a použite mäkkú taška ak chcete odstrániť prach alebo trosky z prístroja povrchu a prívodu vzduchu.

5. Odvlhčovač musí byť pripojený kábel USB pre napájanie všetkých čase, keď je v práci, a neobsahuje žiadne nabíjanie hlavu.

Pripojte Typ:EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

Pripojte typ: USB Konektor

Napätie: AC220V

veľkosť: 220 x 150 x 120mm

Materiál: ABS

farba: Biela

Packaharging hlavu.

Pripojte Typ:EU Plug,to sa vzťahuje na Indonézia, Nemecko, Francúzsko, Španielsko, Taliansko a tak ďalej

Napätie: AC220V

veľkosť: 220 x 150 x 120mm

Materiál: ABS

farba: Biela

Obsah Balenia:

1 x Odvlhčovač

1 x Napájací Adaptér

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: odraz Svetla a rôznych displejov môže spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3 cm.

sku: p138703

Pôvod Kontinentálna Čína
Kapacita 300 ml
Názov Značky FGHGF
Výkon (W) 25W
Napätie (V) 24V

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…