Miniatúrne Vianočný Strom pre domček pre bábiky Mini Borovice domček pre bábiky Vianočné Dekorácie, Doplnky Realistické DropShipping

0 Hodnotenia
€0.84 €1.34

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

OOTDTY

Pridať dotyk Vianoce na váš domček pre bábiky s Mini Vianočný Stromček.Ideálny pre 1/12 rozsahu dollhouses, tento realistický miniatúrny strom funkcie podrobnú Kanadský pineneedles.

Vyrobené z veľmi kvalitné plastové, Mini Vianočný Stromček je odolné a trvácne.Jeho kompaktná veľkosť 13cm/5.12 palec, je ľahko umiestniť na akékoľvek stola alebo zobrazenie polica.

Navrhnutý špeciálne pre dollhouse nadšencov a zberateľov, Mini Vianočný Stromček je potrebné mať príslušenstvo pre vytvorenie lifelikeenvironment.Či už ste nadšenec alebo profesionál, tento miniatúrny strom pridá kúzlo a autenticity domček pre bábiky scény.

Vytvoriť slávnostné atmosféra vo vašej domček pre bábiky počas prázdnin s Mini Vianočný Stromček.Ideálny pre zdobenie váš jedálenský stôl, remeselné zobrazuje, store windows, rekreačné strediská, alebo aj železničné modely.Nechajte svojej fantázii runwild!

Mini Vianočný Stromček je vhodný nielen pre dollhouses, ale tiež robí skvelý darček na narodeniny a Vianoce.Zložitý dizajn a pozornosť k detailu, aby to nádherný doplnok k akejkoľvek miniatúrne záhrady alebo na scénu.Bringthejoy prázdnin váš domček pre bábiky dnes!

Špecifikácie:

Rozmer Výrobku: Cca. 13 cm/5.12 palec

Materiál: Plast

Štýl Možnosť: Červená/Modrá/Zlato/Striebro

Balenie Obsahuje:

1x domček pre bábiky Miniatúrne Vianočný Stromček

Poznámka:

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba kvôli ručné meranie, prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku.

V dôsledku rozdielov medzi rôznymi monitory, obrázok sa nemusí odrážať skutočný farba položky.

sku: p141850

Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál plastové
Odporúčame Veku 12+y

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…