Velowon Katana

0 Hodnotenia
€1 974.53 €3 949.08

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis

Čepeľ Materiál: T10 uhlíkovej ocele

Saje Materiál: drevo, Eben

Rukoväť, Materiál : masívne drevo-zabalené anti-slip lano

Kovanie Materiál: Meď

SPEC:

Celková Dĺžka: 40.55 palec / 103.00 cm (cca)

Čepeľ Dĺžka: 28.35 palec / 72.00 cm (cca)

Rukoväť Dĺžka: 10.65 cm / 27 cm (cca)

Priateľské pripomienka:

Takto je vzorka ručne namerané rozmery (približne), Merania môžu byť niektoré chyby.Navyše, farba, nezobrazia presne tak, ako v reálnom živote, vzhľadom na rozdiely medzi počítač, monitor, rozlíšenie a svetlá.Ako je To handmade výrobky, takže možno položku, zobrazí sa trochu líši od fotografiu objednávky. (mierne chyba).prosím prednosť v naturáliách.Vďaka.Drevený stojan (alebo Závesné dosky) v nižšie položku obrázky NIE sú zahrnuté.

Rozdiel medzi Rezanie-hrana & Nie špici čepeľ:

(Rezanie-hrana) Ostrý nôž: Na okraji meč alebo nôž je zdokonaľovali byť veľmi ostré a záujem, umožňuje ľahko rezať cez objekty.Ostrá čepeľ je účinný pre sekanie, rezanie, a v boji, ako to môže rýchlo preniknúť na cieľ a spôsobiť vážne poškodenie.

Nie špici čepeľ: okraji meč alebo nôž nie je zaostrená a je zvyčajne zaoblené alebo matný.Tupý kotúč nie je schopné rezania objekty účinne a je nevhodný pre boj.Avšak, to môže ešte utility v špecifických aplikáciách, ako sú školenia, zobrazovať, alebo výkony z bezpečnostných dôvodov.

Poznámka:

**Dovozné clá, dane nie sú zahrnuté v položke cenu alebo lodné náklady.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.

**Prosím, informujte sa u svojej krajiny colný úrad určiť, čo tieto dodatočné náklady budú pred ponúkanie alebo nákupom.

**Prosím, kontaktujte ma, aby diskutovali o Dovozné clá pre položku.

**Radi by sme vám pomôžu nájsť alebo kúpiť akýkoľvek typ tradičnej Čínskej "chladné zbrane".

Meč údržby spoločných zmysle:

Meč sa vo všeobecnosti skladá z troch častí:blade,plášte a príslušenstvo.Hlavné telo, stierače,je väčšinou železa,ocele,medi.Plášť je vyrobený z dreva.V snahe vyhnúť sa dostať zahrdzavené,to by nemalo byť uložené vo vlhkom mieste, ani kontakt s kyslú, slanú látok.Ruka dotyk by mali byť tiež vyhnúť v prípade, že povrch dostal skorodované od potu.Olej shoul byť aplikovaný na povrch pre udržiavaciu pre stredné uhlíkovej ocele,vysoko uhlíkovej ocele,vzor-zvárané oceľové(Damasku ocele)materiál nôž z nerezovej ocele.

sku: p14207

Čepeľ Dĺžka 72 cm
Čepeľ Materiál Uhlíkovej Ocele
Plná Dĺžka 103cm
ZÁMOK No
Rukoväť Dĺžka 27 CM
Uhol Listu >60°
Ostrý Nôž No
Sila Pružiny No
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…