Bez zápachu Hliníkovej Zliatiny Shell - Kompatibilných Systémov Nástroj Zadarmo Jednoduché SSD M2 Adaptér SSD Krytu Externé SSD

0 Hodnotenia
€13.23 €22.05

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

SSD Príloha: Hliníkové Zliatiny Shell zlepšuje teplota strata, sa predlžuje životnosť vášho pevného disku.Náradia a ľahko sa používa - nie sú potrebné žiadne ovládače.Kompatibilný so širokou škálou systémov.

Externé SSD Prípade: Zvýšenie teploty rozptyl pevný disk s Hliníkovej Zliatiny Shell.Nie sú potrebné žiadne ovládače, takže je ľahko ovládateľný.Kompatibilné s rôznymi systémy, poskytujúce pohodlné odkladanie riešenia.

SSD M2 Adaptér: Zvýšiť životnosť vášho pevného disku s Hliníkovej Zliatiny Shell, napomáhanie pri teplote strata výkonu počas prevádzky.Užite si nástroj-bezplatné používanie a bezproblémovú kompatibilitu s rôznymi systémami.

Prenosné SSD Box: Hliníkové Zliatiny Shell ponúka lepší rozptyl teploty, predlžuje životnosť vášho pevného disku.Žiadne ovládače potrebné, poskytuje bezproblémový zážitok.Kompatibilné s viacerými systémami, takže je multifunkčný úložné riešenie.

Externé SSD: Zabezpečiť efektívnu teplotu rozptyl a rozšírené pevného disku životnosť s Hliníkovej Zliatiny Shell.Bezproblémovú kompatibilitu s rôznymi systémami, poskytuje vysokú rýchlosť a spoľahlivé možnosti ukladania.Užite si bezproblémovú použitie bez potreby pre vodičov.

Špecifikácia:

Materiál: Zliatiny,Kovové.

Veľkosť: 9*3.2*1 cm

Poznámka:

Tam môže byť trochu farebné skreslenie spôsobené iný počítač uznesenia.

Tu by mohol byť mierne chyby spôsobené rôzne ručné meranie.

Balenie Obsahuje:

HDD Enclosure 1 Kus

sku: p15081

Druh Externé
HDD Kapacita 4TB
Pôvod Kontinentálna Čína
Číslo Modelu EL033168
Štýl HDD
značky Žiadne
Názov Značky elenxs
Produkty Stav SKLADOM
región Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…