Silné Svetlo Nabíjateľná Prenosné Lampy Vodotesný, nárazuvzdorný ABS Plast Shell pre Nočné Prechádzky na Koni Použitie

0 Hodnotenia
€13.82 €25.13

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

STTA889 Vonkajšie Svietidlo Ručné svietidlo s KLASU Floodlight Strane Lampa Dizajn pre Búrka Výpadku Tiesňových Zatmenie STTA889

Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1. High-powered Osvetlenie: využitie high-tech dizajn, vysoko výkonné LED svetlá, vysoké osvetlenie, jas, dlhý rad, dlhú životnosť, a tiež nízku spotrebu energie.

2. Vodotesný: Silné nepremokavé, nielen, že môžete ľahko vyrovnať sa so všetkými druhmi dážď v bežnom živote, a nebude mať vplyv na osvetlenie jasu svetla vôbec.

3. 4 Svetla Model: Táto baterka má štyri svetelné režimy, vysoká intenzita osvetlenia a nízku intenzitu, bočné svetlo a alarm osvetlenie.

4. Nabíjanie pomocou pripojenia USB Port: svetlomet má zabudovanú nabíjateľnú batériu, ktorá podporuje nabíjanie rôznych USB zariadení.

5. Po-servis: Ak máte akékoľvek otázky po obdržaní výrobku, neváhajte a kontaktujte nás a pomôžeme vám s uspokojivú odpoveď.

Špecifikácia:

Materiál: ABS

Farba: Army zelená

Veľkosť: 86*157*125 mm

Hmotnosť: 255 g

Poznámka:

Tam môže byť niekoľko farebné skreslenie spôsobené iný počítač uznesenia.

Tam môže byť malá chyba v dôsledku rôznych ručné merania.

Balenie Obsahuje:

1 * Baterka

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, budeme ponúkať alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa objednávky, prosím a kontaktujte nás najskôr, dáme vám uspokojenie odpoveď.Pretože vaša podpora je našou hnacou silou.

sku: p159320

Názov Značky KISS-NOC
Certifikácia CCC
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…