Kawaii Batoh Combo Kawaii Školský Batoh Auta S Medveď Prívesok Bábika 5-pcs GirlsDaypack Batoh Oxford Plátno Školy

0 Hodnotenia
€127.40 €254.81

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Školský Batoh Kombinovaný Set je ideálny školy ponuka pre študentov a zamestnancov, ktorým sa prijíma módne a kawaii dizajn, je nielen praktické, ale aj jemná.

Špecifikácia:

Názov: Školský Batoh Kombinovaný Set

Materiál: Oxford handričkou + plátno

Farba: Čierna, modrá, fialová, ružová,

Špecifikácia výrobku: dĺžka 31 cm/12.2 cm* šírka: 15 cm/5.91 cm* výška: 44 cm/17.32 palcov

Veľkosť: 16 palcov/40.64 cm

Nastavte hmotnosť: cca 800 g

Platné pohlavie: Unisex / mužov a žien

Balenie Zoznam:

Batoh*1

Peračník*1

Taška Cez Rameno*1

Tote*1

Kabelku*1

Medveď Prívesok*1

Batoh *4

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.[ Ideálny Školské potreby ] Vybavený batoh, peračník, mali bag, plážovú tašku, kabelku, medveď prívesok, a 4, dekoratívne doplnky, Školský Batoh Kombinovaný Set je ideálny pre organizovanie školských potrieb, nielen praktické, ale tiež vynikajúce.

2.[ Vysokokvalitných Materiálov ] Na Kawaii Batoh Combo Sada je vyrobená z vysoko-kvalitnej oxford+plátno tkaniny tkaniny, priedušná, nepremokavá a oteruvzdorné a je vybavený hladkým zipsy a pribrala ramenné popruhy.

3.[ Veľká Izba Kapacita ] uspokojovanie potrieb väčšina študentov a zamestnancov, Roztomilý Batohy Kombinovaný Set je navrhnutý s mnohými priehradkami a vreckami, ktorý je vhodný pre notebooky, knihy, tablety, počítače, tablety, okuliare, mobilné telefóny, a iné školské potreby.

4.[ Darček pre Priateľa ] Obľúbený u oboch deti a dospelých, Estetické Batoh Kombinovaný Set je ideálnou voľbou do školy a outdoorové aktivity, ideálny darček pre vašich priateľov, susedov a rodiny.

5.[ Širokú Škálu Aplikácií ] Ideálne pre vonkajšie aktivity, ako sú školy, oslavy, večierky, a kempovanie, Batoh Kombinovaný Set je navrhnutý na široké spektrum aplikácií, ideálny pre chlapcov, dievčatá, mladistvých a dospelých, nakupovanie, práca, alebo školskej dochádzky.

sku: p162551

Číslo Modelu Školské Tašky
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…