12pcs Nový Veľký Lesk 7.5 palcový Fandiť Sušič na Luky pre Cheerleading Dospievajúce Dievčatá College Sports Lesk Farebné zlato

0 Hodnotenia
€84.66 €124.50

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

O tejto položky

♥FANDIŤ LUK VEĽKOSŤ-- 12PCS lesk fandiť luky sú vyrobené s 3" kvalita grosgrain páse s nástrojmi zaistené pohodlné elastické copu držiak a meria približne 7" naprieč.

♥IDEÁLNY PRE ROZTLIESKAVAČKY-- Našich zásob lesk luky sú rozpočtu priateľské a aby to možnosť pre každého tímu, ak chcete pridať iskru na akýkoľvek výkon.Skvelá voľba pre fandiť tábor, praxi, alebo každodenné použitie.Tento luk by byť ideálny darček pre vaše roztlieskavačky.

♥AKO NOSIŤ-- Ak chcete maximalizovať životnosť vášho čela, bezpečné vlasy v samostatnom copu alebo držiteľ klip prvý pred pridaním vaše fandiť lúk.Toto pomôže zabrániť overstretching.Neobťažujú.Je normálne, ak nejaký sequin spadne, keď vytrhnuté z balíka, pretože sequin je šité na grosgrain páse s nástrojmi rukou opatrne, Trenie koná v sebe zdôvodu a prepravu,avšak lesk fandiť luk vyzerá dobre, všetky zobraziť.Vysoko cenený pre svoje pochopenie.

♥VYSOKEJ KVALITY GROSGRAIN PÁSKY-- Vysoká kvalita stuha je vyrobené z pevnej väzbe.Všetky grosgrain stuha je koncoch boli zatavenom, aby sa zabránilo rozstrapkaniu.

♥OBCHOD S DÔVEROU-- chceme, aby ste boli na 100% Spokojný s nákupom.Ak nie ste,môžete sa vrátiť, aby za svoje peniaze späť, kedykoľvek, z akéhokoľvek dôvodu,ako je vaše dievča nepáči

sku: p16596

Pôvod Kontinentálna Čína
Dátum Vydania Spring2021
Materiál Polyester
CN Jiangsu
Položka Druh Pokrývku hlavy
Štýl Móda
Oddelenie Meno Deti
Platné Scény Strana
Pohlavie Dievčatá
Platné Sezóny Štyri Ročné Obdobia
Funkcia Ozdobte
Vzor Typ Tlač
Druh Elastické Vlasy Pásma

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…