Baseball Bat Displej Na Stenu Montáž Na Stenu Mount Bat Rack Softball Stenu, Stojan, Držiak Na Stojan Pre Bat, Lopta Vertikálneho Displeja Pre Domáce A

0 Hodnotenia
€2.13 €4.26

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Tento Wall Mount Bat Stojan je vyrobený z vysoko-kvalitné akrylové materiálu.Je to čierne, odolné, proti hrdzi a hrubé.Elegantný a štýlový dizajn s lesklý povrch.

Displej baseball bat alebo softball bat vertikálne a drží baseball na vrchole.Drží a organizovať váš bat a loptu spolu pre zobrazenie na stenu.Ak chcete ušetriť priestor a aj ako dekoráciu domov, miestnosti alebo baseball šatni.

Špecifikácia:

Názov:Baseball Bat Wall Mount

Materiál: akryl

Hrúbka: 4 mm

Kategória o: o 7*5.3*7 cm/2.75*2.08*2.75 v

Balenie veľkosť o: 9.5*9.3*5.3 cm

Váha: cca 80g pre 2 ks, cca 100g s obalom

Balenie zoznam:

2 bat stojany

4 skrutiek

4 expanzia rúry

Poznámka:

1.Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

2.Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Akryl Materiál: Vyrobené z akrylového materiálu hrúbky 4 mm.Odolné a trvácne pre použitie.Bez obáv z hrdzaveniu alebo nosiť ako kov alebo drevo materiál.Elegantný a štýlový dizajn s lesklý povrch.

2.Vertikálny Dizajn: Baseball Bat Wall Mount je 2-v-1 návrh na displeji baseballovou pálkou alebo softball bat vertikálne s baseballovou na vrchole, zavesiť ho na stenu, aby uložiť viac priestoru.

3.Jednoduchá Inštalácia: Baseball Bat Wall Mount je nízka hmotnosť a jednoduchá inštalácia.Ak chcete nainštalovať modul, určiť umiestnenie na stojan, úroveň tyč stojanová a označiť montážne otvory, nainštalujte a utiahnite všetky skrutky pomocou skrutkovača.

4.Široký Rozsah použitia: Wall Mount Bat Regály sú vhodné pre mnoho dekorácie štýly a miest, ako sú herne, reštaurácie, bary, kluby, biliard izby, garáže a podobne.

5.Služba Záruka: poskytujeme 24-hodinový servis.Ak nie ste spokojní s týmto produktom, poskytneme výmenu alebo vrátenie peňazí.Prosím, neváhajte a kontaktujte nás, a sme radi, že môžeme vyriešiť akékoľvek otázky, môžete sa stretnúť.

sku: p16612

Pôvod Kontinentálna Čína
Použitie Cvičenie Baseball
Platné Ľudí Muž
Číslo Modelu Baseball Bat Wall Mount
Druh Iné

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…