Jemné lesklé milujú módu veľké handričkou nálepky železa-na diamantové flitrami v T-shirt džínsové oblečenie príslušenstvo

0 Hodnotenia
€75.55 €167.88

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Informácie O Produkte

Teplé Tip:

1、Všetky horúce vŕtačky neumožňujú vypnúť svetlo, ktoré bude blikať, len za svetla alebo slnečného svetla.Toto dieťa nemá žiadne oblečenie, len horúce diamantovým vzorom.

2、Vzhľadom na iný monitor a kamery, svetlá, môže spôsobiť

nepatrné farebné rozdiely, najmä v nepeňažnej všetkých farieb.

Zaručujeme, že vzhľad,

úplne konzistentné s obrázkom.

3、Kvôli nejakej tkaniny, roztavený koloidné nemôže preniknúť do tkaniny, ktoré budú mať vplyv na viskozita teplej vŕtanie.

Použitie:

1. Odtrhnite vrstva biely podklad s riadky pod horúcim vŕtať vzor, potom miesto lepidlo na papier vŕtať vzor na oblečenie, kde si myslím, že to je vhodné, a zatláčajte ju, s rukami. [Lepkavé strane je klesajúci], Ak vŕtačka je relatívne veľké, alebo existuje niekoľko druhov vŕtačky alebo kusy rôznych veľkostí, by ste mali zapnúť šaty hore nohami a žehlička ich z tkaniny strane.

2. Vypnite elektrické segmentu na najvyššej teplote, alebo prvý prevodový z "bavlna" [ekvivalent na 150-180 stupňov], a potom pridajte vodu na paru vedro otvorte steam iron (para bude teplota vykurovania aj).Dajte oblečenie na ploché operačný povrchu.Niekedy, aby sa železo viac pevne, môžete umiestniť jednu alebo dve vrstvy uteráky na operačný povrchu.Stlačte železa pevne na horúce pečiatka asi desať sekúnd.Ak teplej pečiatka je veľké a elektrickú žehličku nemôže obsiahnuť to raz, presunúť železa opakovane na horúce pečiatka, aby sa celý hot pečiatka rovnomerne vyhrievané.V rovnakom čase, blednutie čas musí byť zodpovedajúcim spôsobom predĺžená.

3. Po žehlenie, je potrebné odtrhnúť lepiacej pásky na povrchu po hot kreslenie ochladí, a potom krásne DIY hot vŕtačka je dokončená.

Prípravky: horúce lisovanie, elektrické železa, tenké, uterák, ak je to potrebné, atď.

Horúce lisovanie princíp: Tam je špeciálne lepidlo na spodnej časti hot vŕtať.V prípade vysokej teploty, lepidlo na spodnej bude topiť a držať predmety, zvyčajne oblečenie.

sku: p16616

Pôvod Kontinentálna Čína
Príležitosti Príležitostné
CN Guangdong

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…