Odpad Ventily Čiapky Multi Účel Návrhu RV Odpadovej Nádrže Náhradné Ventily, Príruby Caravan Príslušenstvo Kryt Pre Karavany, Lode

0 Hodnotenia
€124.03 €248.06

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Odrážky:

1. Hygienické a Pohodlné: Tieto odpadu ventily čiapky sú nevyhnutné pre RV majiteľov, ktorí si chcú uchovať svoju nádrž na vodu, kanalizáciu, čisté a pohodlné používanie.

2. Jednoduché Nastavenie: môžete ľahko nainštalovať tieto odpadu ventily, uzávery na vaše RV odvodňovacie ventily podľa nasledujúcich pokynov.Žiadne profesionálne nástroje sú potrebné.Rýchly a pohodlný, ušetrí vám čas a energiu.

3. Multifunkčný Dizajn: S týmito odpadu ventily, uzávery, môžete vyprázdniť nádrž na vodu a iné zariadenia, ľahko a rýchlo.Nie je potrebné sa obávať upchávaniu alebo netesné.Môžete vypúšťanie odpadových vôd, a to kedykoľvek a udržať vaše RV kanalizácie ventily čisté a funkčné.

4. Odolné RV Dump Ventily: Vyrobené z výborné ABS materiál, tieto odpadu ventily, uzávery nie sú ľahké byť poškodené alebo deformované.Oni zabezpečiť plynulé a bezpečné odvádzanie vody nádrže vo vašom RV.

5. Široké Uplatnenie: Či si vlastný karavan, hnuteľný camper, RV, jachty, alebo prehliadku trailer, potrebujete, aby vaše uzatváracie ventily pre RV v dobrom stave.

Popis:

Hľadáte spôsob, ako odvodniť svoj RV nádrže ľahko a bezpečne?Chceš, aby si svoj hnuteľný camper bez obáv netesnosti alebo dreváky?Ak áno, budete potrebovať tieto RV odvodňovacie ventily.Sú navrhnuté tak, aby vyhovovalo najviac RV modely a zabezpečiť plynulé a bezpečné drenáž.Môžete inštalovať ich v niekoľkých minútach s žiadne nástroje, ktoré sú potrebné.Majú rôzne využitie, ako sú návaly horúčavy, oplachovanie, alebo vyprázdnenia nádrže.

Vlastnosti:

1. Meno: RV nádrž na vodu konektor

2. Materiál: ABS

3. Váha: cca 0.32 kg

4. Spôsob pripojenia: vnútorný/vonkajší závit

5. Otvor veľkosť: cca 78 mm/3.07 cm v priemere

6. Veľkosť produktu: o 102*53 mm/4.02*2.09 palcov

Špecifikácie:

1. Meno: RV nádrž na vodu, Príruba

2. Model: o 75mm (3 palce)

3. Hmotnosť: cca 0,1 kg

4. Materiál: ABS

5. Spôsob pripojenia: vnútorný závit

veľkosť: 1. Vnútorné otvoru veľkosť: o 75mm/3 palcov

2. Vonkajší otvor veľkosť: cca 90 mm//3.54 palcov

Balenie zoznam:

1 x RV nádrž na vodu, Príruba

sku: p17014

Položka Dĺžka 25cm
Položka Šírka 20cm
Položka Výška 15cm
Pôvod Kontinentálna Čína
Položka Hmotnosť 300g
Názov Modelu RV nádrž na vodu konektor
Špeciálne Funkcie Výpis Brány Kryt pre RVs Karavany, Lode
Druh Materiálu Abs

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…