Nové ATOMSTACK S20 Max 850x400mm Rytie Pracovnej Oblasti 20W Ochrana Očí CNC Laser Rytec Stroj Vysoko výkonné Laserové Rezanie

0 Hodnotenia
€7 900.27 €11 970.11

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Hlavné funkcie:

1. Väčšie kreatívny priestor: Po nespočetných spätnej väzby od používateľov, 400 * 400 rytie oblasť už nie je dostatočný pre používateľa tvorba a dizajn, takže máme grandly začala Atomstack S20 Max, ktorý môže mať maximálne pracovnej oblasti 850 * 400mm bez potreby pre predĺženie tyče, stretnutie 99% laserové rytie stroj použitie scenáre.

2. Viac stabilnú štruktúru: na Rozdiel od rozšírenie Y-osi (ľavej a pravej strany), na Atomstack S20Max prijíma viac stabilný os X rozšírenie systému, ktorý zabezpečuje stabilnú prevádzku S20Max v rámci ultra veľký pracovný rozsah, hladké rezanie a rezanie tratiach bez chvění,

3. Nádrž reťazové viazanie: V záujme toho, aby sa stroj krajšie a štrukturálne stabilné, Atomstack S20Max prijíma nádrž reťazca drôt spájanie systému, ktorá nie je dostupná aj v iných modeloch.Drôt postroj beží hladko, bez zamotaniu, zlepšenie drôt život.

4. Ultra vysoký výkon: Prijatie najstabilnejšie 20W high-výkon lasera modul v súčasnej dobe k dispozícii.Najnovšie štyri 6W laser spojky technológia má silný výkon a môže znížiť 12-15 mm tung drevené dosky, 8mm čierne akrylové dosky, a dokonca 0,05 mm nerezové plechy naraz.A prijíma pevné zaostrenie návrhu, ktoré je možné rýchlo a presne stanoviť zameranie v 10s.

5. Výrobok je štandardne dodávaný s F30 Pro inovované vzduchu kit: vybavené vzduchu pomáhať, rezanie schopnosť značne zlepšila, zatiaľ čo rezanie presnosť a kvalita môžu byť aj výrazne optimalizované, čo Atomstack S20Max pravda, veľký formát laserový rezací stroj.

6. Upgrade Atomstack vyvinutých 32-bitové základná doska: So vstavanou 256-bitovej farebnej škále, svoje rezbárske diela sú jemnejšie a majú vyšší kontrast, aby vaša rezbárstvo viac ako len čierna.

7. Nové non blokujú laserové: nové S20 laser sa dodáva so vstavanou nástroj zadarmo so zameraním modul a vzduchu pomáhať systému, ktorý eliminuje drôt rušenie a je jednoduché a esteticky.Patentovaný dvojvrstvový vietor kapota dizajn môže zabezpečiť dlhodobé používanie bez blokovania alebo znečisťujúce šošovku, čo výrazne zlepšuje životnosť laser.

8. Atomstack vyvinutých mobile aplikácie: Atomstack vyvinutých aplikácií pre mobilné sa začala v hlavných aplikácií Android trhoch a Apple App Store (čo môže tiež byť stiahnuté, keď si prečíta návod na použitie QR kód), s malé rozmery a viaceré funkcie, ktorá prináša nový ovládací skúsenosti.Príďte a vyskúšajte si to.

9. Nové filtrované panoramatické sklo ochrana očí dizajn: panoramatické filtrované sklo ochranný obal poskytuje vynikajúcu ochranu pre vaše oči, filtrovanie 97% ultrafialového svetla.Vy a tí okolo vás, nemusíte nosiť okuliare a môžete tiež sledovať, laserové gravírovanie.Znížiť náklady na svoje okuliare a nepríjemnosti sebe.

10. Trvanlivé a ľahko sa inštaluje konštrukčné: plne hliníkovej zliatiny eloxovaný konštrukčné robí stroj viac odolné a trvanlivé, zároveň zlepšiť presnosť rezbárstvo.Celá štruktúra prešla rýchlu inštaláciu dizajn a pritom spravidla môže byť inštalovaný v 20-30 minút. 11. Široká kompatibilita: stroj môže byť kompatibilné s rôznymi zrelé rytie softvér, ako sú napríklad LaserGRBL, LightBurn, podporuje Win XP/Win 7/Win 8/XP/Win 10, a tiež podporuje systém MAc (LightBurn).Rytie formát súboru podporuje NC, BMP, JPG, PNG, DXF, atď.

12. Upgrade kompresie mieste spojky technológie: zameranie plochy ultra jemné laser je znížená na 0.08 * 0,1 mm a vysoká hustota laser môže ľahko rezu 25 mm hrubé drevené dosky a 30 mm hrubé čierne akryl; môže priamo vybojovať zrkadlo nehrdzavejúcej ocele, kovu, keramiky a skla, a rezbárstvo a rezná rýchlosť je 40% rýchlejšie ako bežné model, ktorý môže byť porovnateľné vplyv 300W CO ₂ laserové rytie stroj

13. Neoddeliteľnou skrutku rod: stroj prijíma neoddeliteľnou skrutku rod namiesto kombinácii spojky.Na stepper motor a závitové tyče sú integrované, takže laser je pohyb presnejšie a spojky odolnejšie.

14. Laser spekanie teplota až 2400 ℃

15. Bezpečnosť ochrana: Vybavené tlačidlo núdzového zastavenia, stroj môže byť kedykoľvek v prípade neočakávaných situáciách, a sú vybavené reset prepínača a limitný spínač rytie pre bezpečnejšiu prevádzku

16. Škálovateľné rytie veľkosť (môže to byť prázdne): modulárny dizajn tela mechanizmus umožňuje super veľké rytie veľkosť 850 * 850mm jednoducho výmena Y-osi rámu a komponentov

Model výrobku: ATOMSTACK S20 Max

Gravírovanie rozmery: 850 * 400mm

Rytie/rezanie materiálov

Carving materiál: drevo, bambus, lepenky, plastu, kože, PCB dosky, hliníkové dusnatého, non reflexné

sku: p17537

Vlnová dĺžka lasera 455 ± 5nm
Pôvod Kontinentálna Čína
ATOMSTACK Model S20Max
Certifikácia CE, FCC, RoHS FDA PSE
Názov Značky ATOMSTACK
Podporované formáty súborov NC, BMP, JPG, PNG, DXF,
Presnosť 0.01 mm
CE Certifikácia Áno

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…