Zákazku Módne Drevené Nástenné Sklenené Skrine Šperky Zobraziť Prípade Zlata, Striebra Príslušenstvo S LED osvetlenie Šperky Vitríny

0 Hodnotenia
€6 583.62

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Úspešné Prípade USA J ewellery Showroom Dizajn Laos J ewelry Zobrazenie Ukážky India J ewellery Showroom Dizajn Nábytku Kanada J ewelry Zobrazenie Ukážky nemecký J ewellery Design Shop UK Šperky Shop Dizajn Interiéru

Produkty a paramet Hlava Zákazku Módne Strieborné Šperky Doplnky Drevené Nástenné Sklenené Skrine Šperky Zobraziť Prípade Šperky Showcass Prístup názov Produktu Šperky Vitríny MIN: 5 nastaví Veľkosť/Farbu Prispôsobené Záruka: 3 roky Doprava Termín EXW, CIF, FOB, atď...Forme predaj: Priame Výrobné predaj Design Shop Zadarmo dizajn šperkov obchod dizajn interiéru Pomocou miesto Šperky, obchod, Showroom, Nákupné centrum, atď...Balenie EPE Bavlna--Bublina Pack--Rohu Chránič--Craft Papier--Drevo box Dodacia lehota Do 25 dní po všetky materiály potvrdil Nákladnej Podľa G/W,CBM,typ shippment Materiál MDF s pečením farba, Preglejky, drevené venner, ultra číre tvrdené sklo, akryl, atď.Platobné podmienky L/C a T/T, Westunion, Moneygram, Peniaze( 50% vkladu, 50% zostatok pred odoslaním)

3D Plán rozmiestnenia Výber Materiálu Značky Materiály a Príslušenstvo

Hlavný materiál: MDF Drevo,Laminát,Dyha,Kov, Tvrdené Sklo,Nehrdzavejúca Oceľ,atď.Všetky materiály použité ouyee sú všetky z najznámejších značiek doma a v zahraničí na zabezpečenie kvality výrobku, a my si vybrať rôzne textúry a príslušenstvo podľa klientov požiadavky.Skúsený tím vysoko kvalifikovaných manager, inžinierov a craftmen, ktorí zabezpečiť kvalitné výrobky a ušetriť náklady, aby to bolo viac konkurencieschopné.

Podnik Pevnosť

Ouyee má 20 rokov odbornej praxe v oblasti výroby globálny obchod zariadenia s vysokou kvalitou a originálny dizajn a konkurencieschopné ceny.

Skúsený tím vysoko kvalifikovaných manager, inžinierov a craftmen, ktorí zabezpečiť kvalitné výrobky a ušetriť náklady, aby to bolo viac konkurencieschopné.

Ak máte akékoľvek otázky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.

Certifikácia a Spolupráca Medzinárodná Autoritatívne Certifikácia, Certifikovaný Podľa Slávnej Thid strany Organzation

Vyhrali sme vysoko oceňuje pre našich zákazníkov a početné Medzinárodné ocenenia na displeji

v nábytkárskom priemysle pre tieto roky.Kľúčovým bodom zameriavame sa na špičkovú kvalitu služieb,

zákazník-stred a innovatice marketingové koncepty majú za následok rozsiahle priemysel uznanie.Ohlasy klientov Obale na Ochranu Medzinárodný Štandardný balík

Tlak dôkaz peny a iné viac na obale sú použité pre protiprachová ochrana na hrane, rohu, na povrchu, a potom drevený box tesnenie sa používa pre ochranu údajov!Proces Spolupráce

Päť-hviezdičkový one-stop servis, otvorených a transparentných, č zasvätených, si môžete kúpiť s dôverou!FAQ Q1. Ste výrobné alebo obchodné spoločnosti ?

A: Sme továreň špecializuje na displeji nábytku od roku 1999, pokrýva oblasť 2000 sqms s Stolárska dielňa, plne uzavreté bezprašný náter workshop, hardware workshop, sklo dielne, montážne dielne.

Q2. Môžete design store/shop pre mňa ?

Odpoveď: Áno, máme skúsených dizajn tím kaly náš riaditeľ, ktorí pracujú v obchode displej dizajn pre viac ako 20 rokov.

Q3. Aký je váš MIN ?

Naše MIN je 5 sád/ks alebo 1 celý obchod projektu.

Q4. Aký je váš viesť času ?

Odpoveď: To závisí od rôznych projektu, Zvyčajne doba je do 25-30 dní po potvrdiť všetky podrobnosti.

Q5. Máte zásob pre vaše produkty ?

Odpoveď: Nie.Nemáme skladom, pretože všetko je prispôsobené.

Q6. Čo sa materiálu vašich výrobkov ?

Odpoveď: E0 MDF ( najvyššia trieda), preglejky, tvrdené sklo, 304 nerezovej ocele, Akryl a UL/CE, schválenie led osvetlenie atď.

Otázka 7: Ako si zabezpečiť kvalitu výrobkov ?

Odpoveď: 1) Vysoká kvalita medzinárodné štandardné materiály

2) Zručných pracovníkov (90%) s bohatými skúsenosťami viac ako 10 rokov.

3) Prísne kontroly kvality výrobkov z materiálu nákup balíka.

4) Výroba obrázky a videá budú posielať po každej inšpekcii.

5) Sme tiež privítať návštevu v každom čase.

Otázka 8: Ako sa vysporiadať s chybná?

Odpoveď: ponúkame vám podrobný montážny návod.Ak je to potrebné, sme tiež môžu poskytovať miestne splátky služby s nižšími nákladmi.

Q9: poskytujete po-predajný servis ?

Odpoveď: Áno, ponúkame 2 rokov zadarmo, údržby, výmeny pre príslušenstvo a navždy zadarmo technické sprievodcovské služby.Kontaktujte nás

sku: p17549

Design Shop Zadarmo šperky shop dizajn interiéru
Typu Podnikania Pôvodné Priame Vyrobené
Číslo Modelu GFNJBNB56555, CIJSD026
Názov Položky šperky zobrazenie prezentácie
Pôvod Kontinentálna Čína
Záruka 3 Rokov
Druh Dokument Vaničky
Názov produktu šperky vitríny
SizeColor Na mieru
Dokončovacie Pečenie maľovanie laminát, dyha
Materiál Kov
Miesto Pôvodu Guangdong, Čína
Názov Značky KAYU, OUYEE
Dodanie 2030 dní
Hlavný Materiál MDF laminát, dyha kovové tvrdeného skla, nerezovej ocele, atď.
Použitie Šperky shop, obchod, showroom, nákupné centrum atď.

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…