UGB Nové T-DC53J-SAM Batérie Pre Metla T-DC53J-SAM Batérie 37WH 2500mAh 14,8 v V V V V

0 Hodnotenia
€46.86 €53.25

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Špecifikácia:

Kapacita:37Wh/2500mAh

Napätie: 14,8 V V V V V

Typ batérie: LI-ION

Bunka:Vyrobené v Číne garancia vysokej kvality

Farba:Čierna

Stav:100% Zbrusu Nové(2 roky záruka!)

Nahradiť Časť Číslo:

T-DC53J-SAM

Kompatibilný Model:

Na T-DC53J-SAM

Fotografie:

Prepravné Pokyny:

1. Zvyčajne,budeme posielať tovar do 1-2 pracovných dní po úhrade,okrem sviatkov . (Pretože batéria musí byť testované pred tým, než môže byť shippe)

2. My len loď na potvrdenej objednávky adresy.Adresa,telefónne číslo,psč,musia byť podrobne opísané a správne.Vaša objednávka adresa sa MUSIA ZHODOVAŤ dodaciu adresu.

3. Ako všetci vieme, Pretože batérie sú nebezpečný tovar čistý batériu dodacia lehota bude dlhšia ako obyčajný tovar.(V niektorých krajinách nemôžu byť prepravované letecky.) Dodacia lehota balíka je zvyčajne 10 až 50 dní.

Krajina

Dodacia lehota

Japonsko, Kórea,

7 až 15 dní

Spojené Štáty,

Malajzia, Singapur

10-20 dní

Thajsko,

Spojené Kráľovstvo,

Spojené Arabské Emiráty,

15-25 dní

Španielsko, Portugalsko,

Poľsko,Česká,

Slovensko,Taliansko,

Švajčiarsko,Francúzsko,

Holandsko,

15 až 30 dní

Švédsko, Maďarsko,

Belgicko, Írsko,

Nemecko,Rakúsko,

Dánsko,Nórsko,

Luxembursko,

15 až 30 dní

Brazília, Čile

15-35 dní

Bielorusko, Kanada,Rusko

20-35 dní

Fínsko

25-40 dní

Izrael

25-45 dní

Saudská Arábia

20-40 dní

Lotyšsko

20-40 dní

Chorvátsko,Rumunsko,Bulharsko,Slovinsko

25-35 dní, Litva, Grécko, Moldavsko

25-45 dní

Kazachstan, Ukrajina

30-50 dní

4. Dodacia lehota uvedených krajín je iba odkaz času poskytol nám,nie čas doručenia sme sľúbili.

5. Ak ste nedostali balík na dlhú dobu,to neznamená, že ste ho stratili.Balík by prišli na miestnej pošte alebo schránky na vaše dvere.

6. Sledovanie informácie možno nájsť vo väčšine krajín prostredníctvom týchto webových stránok.Tam je tiež niekoľko krajín, ktoré si vyžadujú určenú webovú lokalitu na dotaz.Ak nemôžete nájsť sledovanie informácie,prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.

7. Sledovaciu adresu URL:

8. Ak vaše potvrdenie prichádza čas,stále nedostali tovaru,nás prosím kontaktujte,sme sa rozšíriť dátum doručenia na prvý raz.

Používateľská Príručka pre Notebook Batéria:

1. Keď sa dostanete na batérie,prosím, skúste kalibráciu novú batériu.Môžete dobiť nové batérie pre 6-12 hodín na prvýkrát,potom vypúšťanie to až o 5-10%.Prosím, opakujte to 2 až 3-krát!plne aktivovať, lítium-iónová na dosiahnutie maximálnej kapacity.

2. Keď je batéria pri bežnom používaní,ak zabránili elektrostatickému výboju z batérie dosiahne 5%,je potrebné vypnúť nabitá.Je prísne zakázané vybiť batériu na 0%,pretože to je jednoduché poškodením a urýchlenie poškodeniu batérie.

3. Na dlhú dobu bez použitia batérií, je potrebné nabiť na viac ako 70% konzervovaní,skladovaní čas je najlepší, nie viac ako 3 mesiace.

4. Vyhnúť sa umelým stláčanie,demontáž,pádu,vykurovanie alebo skrat.

5. Ak chcete použiť osobitné zariadenie na nabíjanie.

6. Snažte sa vyhnúť pomocou batérie v prostredí, kde teplota je príliš vysoká alebo príliš nízka.

7. Počítač nerozpozná batérie,batérie konektor môže byť zlý kontakt s počítačom zásuvky.V tejto dobe je potrebné skontrolovať, či medi batéria konektor je vystavená.

8. Ak je batéria sa nedá dobiť, za normálnych okolností,to nie je nutne vadu batérie.Základná doska,napájací adaptér,systém,teplota okolia,atď.,bude mať vplyv na batérie nefunguje správne.

9. Batérie 3.6 v, 3.7 V,7.2 V, 7.4 V,10.8 V, 11.1 V,14,4 V a 14,8 v V sú len rôzne parametre,skutočný účinok je rovnaký.

Batéria aktivačný program:

Keď sa zariadenie nabíja batériu prvýkrát,vzhľadom na iné napätie a nestabilitu prúdy,zariadenie zastaví nabíjanie, keď je batéria je polovica nabitá (niekedy viac,niekedy menej).Ak sa to stane,nebojte sa,Len odstrániť z prístroja batériu znovu nainštalujte a nabite.Nová batéria, ktorá sa účtuje pre prvý čas sa môže vyžadovať niekoľko iterácie.Prosím, buďte si istí, že.Je to normálne.

Návrat & Záručnej Politiky:

1. Poskytujeme záruku 24 mesiacov.Náhradný alebo repairwill byť poskytnuté pre chybné výrobky počas tohto záruka 2 roky.(Upozornenie: Ak váš výrobok odoslaný späť na opravu,náhradu alebo výmenu,nemáme holé dopravy, že časť nákladov.)

2. Nebudeme mať záruku na poškodenie výrobku, spôsobené ľuďmi.Napríklad,ak produkt batéria nie je nabitá na dlhý čas,batériu čip bude uzamknutý a nedá sa účtuje z dôvodu nadmernej strate energie batérie. (Ak elektronický výrobok nie je v prevádzke,je tiež potrebné zabezpečiť, že výrobok je účtované raz za mesiac, aby zabezpečili životnosť batérie.)

sku: p18964

Napätie Batérie 14,8 v V V V V
Názov Značky qeedns
Druh Li-Ion
Katalógové Číslo T-DC53J-SAM
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…