Kalenej Ocele Trysiek 0,2 mm 0.4 0.6 0.8 mm pre Bambu Okruh X1/P1P 3D Tlačiarne Dropship

0 Hodnotenia
€1.83

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcie:

OOTDTY

Vysoký prietok dizajn: pre Bambu Okruh X1C/P1P vysoký prietok hotend tryska prijme štruktúra navrhnutý špeciálne pre vysoký prietok aplikácie, ktoré môžu poskytnúť veľké množstvo tekutiny alebo prietoku plynu.

Multifunkčné predstavenia: Táto tryska má vynikajúce multifunkčné výkony.Nielen, že môžete to zvládnuť vysoké prietoky, ale to môže tiež účinne farby na rôznych pracovných prostrediach a materiálov.Či už v oblasti priemyselnej, hutnícky, alebo iných príbuzných odboroch, môže vykonávať nadpriemerne.

Vysoká trvanlivosť: pre Bambu Okruh X1C/P1P vysoký prietok teplej konci nástavec je vyrobený z vysoko-kvalitných materiálov, ktoré má vynikajúcu trvanlivosť.To môže vydržať pracovných podmienok vysokej teploty a tlaku, a udržiavať stabilné a spoľahlivé výkony.To zaisťuje dlhodobú prevádzku a dlhotrvajúcu životnosť.

Bezpečné a spoľahlivé: tryska prešla precízne spracovanie a prísna kontrola kvality na zabezpečenie jeho bezpečnosti a spoľahlivosti.To môže fungovať stably bez rizika poruchy alebo poruchy.

Jednoduchá inštalácia a nastavenie: pre Bambu Okruh X1C/P1P vysoký prietok teplej konci trysky má jednoduché a ľahko-to-použitie inštalácia a nastavenie procesu.Je možné rýchlo namontovať v existujúcich rozprašovacie systémy a môže byť presne upravené tak, aby spĺňali rôzne striekanie potreby.Toto je ovládanie pohodlné a šetrí čas a námahu.

Špecifikácie:

Názov :Kalenej Ocele Tryska

FilamentDiameter : 1.75 mm 3.0 mmFilament

Skrutka : Závit

Teplota na 550℃:

: Pre Bambu Okruh X1/ P1P Série

Balík obsahuje: 1pc tryska

Nozle Typ:Voliteľné

A:0.2mm

B:0.4mm

C:0.6mm

D:0.8mm

Balenie Obsahuje:

1PC Kalenej Ocele Tryska

Poznámka:

Vzhľadom na problémy, svetelné efekty a uhly, tam budú určité tolerancie výrobku, prosím pochopiť.

Prosím, dovoľte 0-1 cm chyba v dôsledku príručka measurment.

sku: p19091

Názov Značky XINYUANSHUNTONG
Položka Druh Pružná Hriadeľová Spojka
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…