Posilňovňa Taška Weekender cez Noc Tote Vykonávať Na Vrece Nepremokavé PU Golfové Oblečenie Taška pre Cvičenie Cestovanie Basketbal Vonkajšie Aktivity

0 Hodnotenia
€32.13 €60.64

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

[Odolné Materiály] Telocvičňa Športová Taška vyrobená z trvanlivé PU tkanina, Golfové Oblečenie Taška je nepremokavá na povrchu a má dobrú priedušnosť vo vnútri, Športové tašky je tiež odolné proti poškriabaniu, roztrhnutiu a ľahko sa čistí.

[Topánka] Duffel Taška s nezávisle topánka priestoru umožňuje nosiť a ukladať svoje topánky v cestovná taška bez dirtying iné položky.

[Multifunkčný Dizajn] spodnej časti Športové Duffels je vybavený kovové zipsy a proti oderu nohy podložky aby sa zabránilo opotrebovaniu.Odnímateľný ramenný popruh umožňuje rameno, diagonálne alebo ruky pušku.Ideálne pre vnútorné a vonkajšie športy a aktivity.

[Veľkú Kapacitu] S veľkou kapacitou, Golfové Oblečenie Bag je ideálny pre ukladanie všetky vaše cvičenie, výstroj, cestovanie essentials alebo športového vybavenia.

[Všestranné Použitie Zdvih Duffel Taška ideálne pre cvičenie, cestovné, športové aktivity, tenis, basketbal, jóga, rybárčenie, kempovanie, turistiku a mnoho ďalších outdoorových aktivít.To môže byť použitý ako spoločník na cesty, športová taška, víkend taška, veľká taška alebo odkladacia taška.

Špecifikácia:

Materiál: PU

Tabuľka Veľkostí:

(L*W*H)47cmx25cmx28cm/18.50inchx9.84inchx11.02inch

Balenie Obsahuje:

1 Duffel Taška

Poznámka:

Prosím, nechajte mierne chyby spôsobené ručné meranie a rôznych monitory.

sku: p192460

Kategória Golfové Oblečenie Taška
Číslo Modelu Športové Tašky
Materiál PU
Pôvod Kontinentálna Čína
Oddelenie Meno Unisex
Názov Značky Sunnimix
Typ športy Golf

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…