Mens Viking Bojovník Brnenie Kostým Stredoveké Chest Armor Viking Kožené Náprsník Nastaviteľné Brnenie Pre Mužov A Ženy Pre Cosplay

0 Hodnotenia
€42.10 €84.21

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Viking bojovník štýl, steampunk štýl brnenie vyrobené z faux kože, kovov, handmade.

Jedna veľkosť nastaviteľné, jedna veľkosť pasuje takmer mužov.

Skvelé pre Halloween, cosplay, maškaráda, klub kostýmy alebo cosplay, strany, bary alebo kostýmy, alebo jedinečné bojové umenie armor

Vyzerá ako Viking remeselníci, cíti, ako Viking remeselníci, ale nie Viking warriors ublížiť.Ich milujeme, sme rob im, budeme konať ako ich!Stal Viking Bojovník za Valhalla!

Super brnenie dizajn Viking kožená vesta pridáva silný zmysel pre hrdinstvo a je veľmi pútavý, že budete vyzerať ako gladiator, hunter, pirát, vojak alebo vojak, ktorá vám punk a viking čaro.

Funkcie:

Čistá hmotnosť: cca 750g

Materiál: umelá koža

Ručné, tam budú nejaké chyby

Druh tipy:

1. Vzhľadom na teplotu farieb displeja, fotoaparát, okolitého svetla a fotografovanie schopnosti, obrázky niektoré výrobky môžu mať mierne farebné odlišnosti, a farba je predmetom skutočného produktu!

2. Prosím, nechajte mierne veľkosť rozdielu v dôsledku rôznych manuálnych meraní.

Zoznam:

1*Viking bojovník kostým

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.【High-Kvalitný Materiál] vyzýva Našich Viking bojovník kostým je vyrobený z vysoko kvalitnej umelej kože materiálu, ktoré je prirodzené a dobré pre životné prostredie a zdravie ľudí.

2.【Hodí Dospelých Mužov] vyzýva veľkosť tejto retro vintage štýle bojovník chest armor je nastaviteľná, jedna veľkosť brnenie sa hodí takmer dospelých mužov rôznych telesných typov.

3.【Multi Účel] vyzýva Našich mens Viking bojovník brnenie kostým je skvelý doplnok pre vaše Halloween kostým a tiež skvelý doplnok na vytvorenie Halloween atmosféru v interiéri alebo vonku.

4.【Skvelého Bojovníka Dizajn] vyzýva Nádherné retro Viking kožené brnenie bojovníka chest armor dizajn exteriéru robí si pozrieť unikátne v Halloween podujatia festivalu.

5.【Skvelý Darček] vyzýva Tejto retro stredoveké chest armor Viking bojovník je skvelý darček pre všetky druhy slávnostné chlapcov.Keď vidia, ako to čarodejnica klobúk, oni ho budú milovať.

sku: p198293

Materiál Bavlna
Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…