Nadrozmerné Kolo Horn Rimmed Okuliare Jasný Objektív Oválny Rám Anti-Modrá Anti Eyestrain bolesť Hlavy pre Čítanie/Hranie -MX8 Zdobiť

0 Hodnotenia
€4.23 €5.43

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Nadrozmerné Kolo Horn Rimmed Okuliare Jasný Objektív Oválny Rám Anti-Modrá Anti Eyestrain bolesť Hlavy pre Čítanie/Hranie -MX8 Položka Špecifikácia:

Funkcie:

1.Znižujeme Vaše Oči Kmeň: Anti modré svetlo okuliarov môže znížiť modré svetlo o 90%, zbaviť sa únavy očí, sucho a znížil videnie,poskytnúť 100% UV400 ochrana a filtrovať škodlivé modré svetlo.

2. Je vhodný pre vás, ktorí používajú počítač a telefón celý deň pracovať a bol sťažujú na únavu očí a bolesti,chránia vaše oči od elektronické výrobky pre každodenný život.

3. Tieto anti namáhanie očí okuliare používajú vysoko kvalitný kompozitný materiál,klasický dizajn rámu je vhodný pre mužov a ženy so všetkými tvár typy.

4. Sú klasické módny dizajn,ideálny pre obchodné aktivity a voľný čas.

5. Super ľahké a flexibilné TR90 rám materiál pre dlhú životnosť a pohodlné dlhodobé nosenie.

Špecifikácia:

Materiál: PC

Upozornenie:

1.Vzhľadom na iný monitor a svetelný efekt, skutočné farby sa môžu mierne líšiť od obrázka farby.

2.Prosím, dovoľte 1-3 cm sa líši vzhľadom na ručné meranie.Balenie Obsahuje:

1 x Okuliare

1,O poslaní: Po objednaní výrobku, budeme loď vašej nákup do 3-4 dní.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, zanechajte nám odkaz, alebo nás kontaktujte priamo. 2,O Vrátenie peňazí: Ak bol tovar poškodený v tranzite, môžete ho vrátiť do 7 dní.V prípade žiadosti o vrátenie peňazí,musí kupujúci získať potvrdenie od predávajúceho. 3,O Veľkoobchod a Dropshipping: Pre veľkoodberateľov, poskytneme vám zľavu alebo expresná doprava zadarmo, ktoré trvá len 3-8 dni, aby sa dospelo.Pre drop shipping, by sme mohli odosielať tovar zákazníkom priamo a neopustím informácie o nás, ak by ste chceli. 4,Ako môžem sledovať stav mojej zásielky?: Môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť) 5,Čo môžem robiť, keď nákup ochrany je čas beží von?: Ak váš nákup ochrany čas sa kráti, prosím kontaktujte nás a my vám pomôcť ho rozšíriť.Takže vaše peniaze nebudú prechod na môj účet.

sku: p20000

Pôvod Kontinentálna Čína
Pohlavie ŽENY
Šošovky Materiál plastové
Materiál Rámu plastové
Číslo Modelu Okuliare

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…