Výmena Olejového Filtra Univerzálny Opakovane Umývateľný Olej Filter Pre Motocykel Jednoduchá Inštalácia Pre Olejový Filter Pre Scooter

0 Hodnotenia
€3.29 €6.59

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Hliníkovej zliatiny spoločné našich motocykel úprave kovov olejový filter je spracované, leštené, a chrome-á, tak to je odolný, hladké a pevné.Je vhodný pre automobily, motocykle, ATV a Dirt/ Pit Bicykle.

Špecifikácia:

Materiál: hliníková zliatina

Farba: modrá, zlatá, čierna

Veľkosť produktu: o 95*28*28 mm/3.74*1.10*1.10 v

Brutto hmotnosť: cca 50g

Použiteľné modely: univerzálny pre automobilový, ATV motocykel, Špina/ Pit bike

Balenie Zoznam:

1*motocyklový olej filter

Poznámky:

1. Vzhľadom k rôznym displej a svetelné efekty, skutočná farba produktu sa môže mierne líšiť od farby na obrázku.

2. Vzhľadom na ručné meranie, prosím, aby meranie odchýlky o 1-3 cm.

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1.Jasne Vidieť: Pretože náš motocykel úprave kovov olejový filter má hliníkovej zliatiny spoločné a sklo shell, môžete jasne vidieť čistoty oleja vo vnútri filtra.

2.Odnímateľný Dizajn: Pomocou vlákno dizajn, náš motocykel úprave kovov olejový filter je odnímateľný.Je ľahko čistiť a môže byť použité viackrát.

3.Odolný a Robustný: Pretože hliníkovej zliatiny spoločné je spracované, leštené, a chromovaných, je odolný, hladké a pevné.Je to vhodné pre vás.

4.Jednoduchá Inštalácia: Náš motocyklový olej, filter sa ľahko inštaluje a praktické použitie, takže si môžete ľahko odskrutkujte čistenie filtra.Je to vhodné pre vás.

5.Viacnásobné Použitie: Náš motocykel úprave kovov olejový filter má veľký kompatibility.To môže byť použitý pre automobily, motocykle, ATV a Dirt/ Pit Bicykle.

sku: p20341

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…