Hlavy Pokrýva Golfové Palice Oka Golf Hlavy Pokrýva Ovládač Semi Kruhové Headcovers Golfové Príslušenstvo Hybrid Hlavy Pokrýva Nastaviť Vyhovuje

0 Hodnotenia
€1.83 €2.69

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Popis:

Golf Kryt Hlavy je účinná na ochranu golf club a zabrániť nosenie, ktoré môže ponúknuť najlepšiu ochranu k dispozícii pre vaše golfové kluby tým, že ich chránia pred dings a poškodenia, ktoré môžu nastať počas prehrávania alebo cestovanie tak, že ich môžete použiť na.

Spôsob inštalácie:

Odtrhnite magic nálepky a dať ho na tyč priamo hlavu, a potom držať to.

Špecifikácia:

Farba: Čierna/Oranžová/Šedá/Červená/Modrá

Materiál: PU materiálu

Veľkosť: cca 14*12 cm/5.51*4.72 v

Váha: cca 30g

Balenie Zoznam:

1*cove golf club

Pozrite si ďalšie informácie o produkte

1. [ Vynikajúca Kvalita Materiálov ] Golf Hlavy Pokrýva, sú správne club pre vás, vyrobené z hustej a kvalitné PU materiálu, chrániť kluby nárazmi a poškodením počas športu, alebo cestovanie.

2. [ Skidproof Dizajn ] Ideálny pre golfistov a golfových nadšencov, Hlavy Pokrýva Golfové Palice sú mäkké oka semi-circular dizajn, veľmi non-sklzu a trvanlivé.

3. [ Odnímateľný Dizajn ] Jednoduché na inštaláciu a odstránenie, Golf Kryt Hlavy Klubu je s magic nálepka pre jednoduché používanie a odstránenie, a šachty môže byť zabezpečené spoločne, aby sa zabránilo sklz.

4. [ Multi Účely ] Golf Headcovers účinne vyhnúť sa biť navzájom pri cestovaní, nedošlo k poškodeniu klub hlava, a chrániť váš klubov pred poškriabaním.

5. [ Dobré pre Darček ] Dobré, ako valentines darček, dovolenku dar alebo dar k narodeninám, Golfový Klub Vzťahuje, môžu byť uvedené na rodinu, priateľov a príbuzných, veľký ako golf darček.

sku: p20582

Pôvod Kontinentálna Čína

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…