Veľká veľkosť pružný gél vankúš Gel,Gel sedieť vankúš honeycomb auto gauč vankúš, krčka maternice starostlivosť o zdravie bolesti pad,Pružný Gél Sedadlá

0 Hodnotenia
€14.14 €17.69

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Veľká veľkosť pružný gél vankúš Gel,Gel sedieť vankúš honeycomb auto gauč vankúš, krčka maternice starostlivosť o zdravie bolesti pad,Pružný Gél Sedadlá

Informácie O Produkte

Prenosné sedacia podložka je veľmi pružný, čo umožňuje jednoduché na miesto, vykonávať alebo umyť.Je vyrobené z eko-príjemný silikónový gél.Tento materiál umožňuje vankúš obnoviť jeho pôvodný tvar 0 v každom čase, aj po dlhšom používa, bez toho, aby žiadne deformácie, ktoré je to, čo robí tento výrobok vynikajúce na pamäťovej peny vankúše.

Jedinečne urobil silikónové honeycomb dizajn nebude klesať nadol, čím sa umožní cirkulácia vzduchu po celý vankúš, umožňujúce nižšie telu zostať v pohode, prevencia nežiaducich potu a niektoré choroby, ako sú hemoroidy, ktoré by mohli byť spôsobené dlhom sedení.

Špeciálne honeycomb dizajn tiež pracuje ako masér na zadoček.To uvoľní nejaké napätie zo svojho zadku vďaka jeho dizajnu a materiálu.Zvykne si na pocit úľavy na tie svaly, ktoré nebudete môcť sedieť na pravidelné sedadlami už.

-Štruktúra vankúš je určený na podporu vášho tela štruktúra a zmierniť vaše kostrč, kostrč alebo bolesti chrbta, najmä ak jeho spôsobené mnohými dlho-hodinové sedenia.

-V dolnej časti vankúš, kde je kontakt s povrchmi z vašich preferencií, budú non-klzké, ktoré sa bude zase sa zabránilo akejkoľvek pošmyknutia.Neboj, vankúš bude pobyt v mieste bez pohybu na väčšine povrchov.Aj na kožené sedadlá.

-Keďže vankúš je vyrobený z Intelli-gél, je veľmi pružný.To je celkom jednoduché prenášanie.To je tiež vysoko odporúčané, aby ste mohli použiť túto vankúš na väčšine stoličky, sedacie súpravy, kancelárske stoličky atď.ak chcete zlepšiť vaše pohodlie, najmä pre tých, ktorí majú pevný čas sedel na rovnakom mieste.

-Je odolná voči vode a vode-odolný, čo znamená, že nebude cicať v akejkoľvek nežiaduce kvapaliny a môžete ľahko umyť s niektorými mydlom a vodou a bude čistý, ako nové.Dobré pre vonkajšie a vnútorné použitie.

Popis

Stav: 100% zbrusu nový & vysokej kvality

Materiál: TPE

Hmotnosť: 720 g

Funkcia:

1.Zadarmo strečing, dobrú flexibilitu a dlhú životnosť

2.Plnú podporu, vysoká pružnosť, úplné dodáva pocit priedušnosti

poznámka:

Tam môžu byť niektoré jemné rozdiely medzi farba obrazu a aktuálny projekt.

Vďaka ručné meranie, prosím, dovoľte 1-2mm rozdiel, ďakujem.

Package Zahrnuté:

1X gél vankúš (s čiernou tkaninou)

Drahý priateľ,

Vďaka za nákupy z nás.

Zabezpečíme vám zásielku do 3 dní po tom, čo sme dostali vašu platbu a potom vás informovať sledovacie číslo.Budete môcť sledovať na:

https://www.17track.net/en

Zásielky budú doručené do 20 pracovných dní vo väčšine krajín.

My vám vrátenie peňazí vás alebo reship ak ste ešte nemohli dostať to do 60 pracovných dní.

Ak máte akékoľvek problémy, neváhajte sa na nás obrátiť skôr, než otvorený spor.My sa budeme snažiť vyriešiť všetky problémy a poskytnúť vám najlepšie po-predajný servis.

Vaša spokojnosť a pozitívna spätná väzba je pre nás veľmi dôležité.

Užite si nakupovanie v našom obchode!

Najlepšie Regrads!

sku: p20831

Značky: gélový vankúš gél gél sedieť

Veková Skupina Dospelí
Druh Sedacia/Späť Vankúš
Vzor Typ Pevné
Náplň Pamäťová Pena
Súbor Typ Áno
Technics Pletené
Materiál Polyester / Bavlna
Funkcia Pamäť
vzor Mozaika
Použitie Sídlo
Číslo Modelu HP33
Štýl Moderný Štýl
Spôsob Kúrenia Pre USB a Pripojiť
Unpick a Umývanie Vymeniteľný a Umývateľný
Tvar Obdĺžnik

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…