ANX HS5161 Hydraulické Čele Pečať Držiak pre Capilano pre 1250V 1275V Teleflex Morských Lodí Príslušenstvo Hydraulika Opravy Nástroj Časti

0 Hodnotenia
€38.40 €76.79

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

ANX HS5161 Hydraulické Čele Pečať Držiak pre Capilano pre 1250V 1275V Teleflex Morských Lodí Príslušenstvo Hydraulika Opravy Nástroj Časti

【ŠIROKÉ UPLATNENIE] vyzýva Tento Hydraulické Capilano Čele Pečať Kit je navrhnutý tak, aby vyhovoval vašim potrebám, keď sa oprava hydrauliky.To sa hodí pre určité Capilano čele čerpadlá.

【POSTAVENÝ NA POSLEDNEJ] vyzýva Každý kus našej Tesnenie súprava je vyrobená zo špičkových gumy a plastis pre dlhodobé a spoľahlivé služby, odoláva teplu, korózia,hrdza a nosenie.

【Vynikajúci výkon] vyzýva Vyrobené tak, aby spĺňali fit & funkciu vášho originla tesnenie vyrobené z vysoko kvalitného materiálu,poskytuje dobrú odolnosť & dlhú životnosť.

【ZÁRUKA SPOKOJNOSTI] vyzýva poskytujeme profesionálne a úprimné služby, escort vaše nákupy.Ak nie ste 100% spokojní s našimi výrobkami, len musíte vrátiť do 30 dní, ak chcete získať plnú náhradu.Podporuje 12-mesačná záruka.

Poznámky:

Vzhľadom na svetelné efekty a strelecké uhly, tam je farebný rozdiel v produkte, prosím pochopiť.

Vzhľadom na ručné meranie, je tam tolerancia do veľkosti výrobku.

sku: p20864

Množstvo 1 sada (16 ks)
Pôvod Kontinentálna Čína
značky ANX
Materiál Top-class gumy a plastis
Názov Modelu HS5161
Hodí sa pre určité Capilano čele čerpadlá
Použitie Pre opravy hydrauliky

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…