Športová Taška Veľká-kapacita pre Voľný čas pánske Fitness Žien Taška Ručné Ramenný Cestovná Taška Môžete Nastaviť Vozíka Vak Odkladacia Taška

0 Hodnotenia
€15.81 €31.64

Vyberte Si Farbu:

Množstvo:

Veľkosť:

  • S
  • M
  • L
  • XL

Funkcia:

1.Vyrobený z vysoko kvalitnej polyesterovej textílie, cestovné tašky je trvanlivý, vode odolný, odolný proti roztrhnutiu.Prichádza s nastaviteľné ramenný popruh a čalúnená rukoväť, športové tašky by mohli byť vykonávané s vami všade.

2.Taška má vozíka rukáv dizajn.Len listov tašky cez batožiny rukoväť s integrovaným sklzu rukáv, aby sa voľné ruky a môžete získať vašu cestu oveľa jednoduchšie a relaxáciu.

3.Môžete dať vaše oblečenie, obuv, toaletné prípade, telefónov, tabletov, atď v tejto priestranný tote bag.Ideálna veľkosť pre víkend útek, cestovanie pláži, alebo na každodenné použitie.

4.Telocvični taška ponúka multi-pocket dizajn-1 priestranné hlavné vrecko, 1 topánka priestoru, 3 vonkajšie vrecká a vrecko na mokré na mokré oblečenie, toaletné potreby, alebo uteráky,vedenie všetky vaše essentials dobre organizované.

5.Naše športové tašky môžu byť použité ako nákupná taška, plážová taška, tašky, cestovné tašky,školské tašky,atď.Ideálny pre cvičenie, cestovanie, jogu, rybárčenie, lov, camping, turistiku a množstvo outdoorových aktivít.

Špecifikácia:

Materiál: Oxford handričkou

Veľkosť: 44*26*20 cm

Farba: fialová, modrá, čierna, ružová, šedá

Balenie zoznam:

1 ks telocvični taška

sku: p209186

Veľkosť 44*26*20cm
Materiál Oxford Handričkou
Pôvod Kontinentálna Čína
Kapacita 20-35 L
CN Šanghaj
Farba fialová, Modrá, Čierna, ružová, šedá
Názov Značky Maphissus
Oddelenie Meno Unisex
Balenie Zoznam 1 ks telocvični taška

Zákazníci Q & A

Zanechať komentár

Môžete tiež rád…